Det er jo efterhånden et par uger siden, at Anna fyldte 10 år, men jeg synes alligevel, at det fortjener et par ord og billeder, for når der er gået et helt årti, siden Anna kom til verden, skal det selvfølgelig markeres.

Den 15. april kunne vi fejre Annas første runde fødselsdag og det var stort! Ikke bare for Anna, men for hele familien. I weekenden skal hun fejres af vennerne med biograftur og foodcourt. Det betød, at vi havde Anna for os selv, på selve dagen, da vi fejrede hende med pandekager til morgenmaden, campingtur og kagemand i ørkenen.

Det gode ved campinglivet er, at det er dejligt afslappende og underholdende på én gang.

Børnene nyder det, mindst lige så meget som os, når vi sidder der i campingstolene med vin i glasset, mens de griller skumfiduser over bålet.

Fødselsdags-campingturen blev da også noget helt særligt, da Anna blev beriget med gaver på turen, samt fødselsdagssange på både dansk, engelsk, arabisk og polsk.

Senere vi fik desuden besøg af en skorpion, der kom kravlende ind i lejren, hvor vi alle sad med vores bare tæer i sandet, for at ønske Anna tillykke med fødselsdagen. Heldigvis havde vi husket at medbringe vores UV lommelygter, som nu endelig kunne bringe nytte og ikke bare dårlig belysning. Med UV-lys kunne vi nemt spotte den sandfarvede skorpion, trods den ellers gode camouflage og sikke et syn.

Det blev en alletiders campingtur med sandstorm lørdag eftermiddag og biler, der måtte trækkes fri af det bløde sand søndag morgen. Alt sammen en del af den oplevelse, som campinglivet i en ørken også indebærer og som på en eller anden skør måde skaber fællesskab.

Der er en underlig form for sammenhold og teamwork i de situationer, der skaber en blanding af magi og adrenalin. Det er som om, at turen bliver lidt federe, hvis mindst én bil skal graves fri. Så campingturen den weekend, hvor Anna fyldte 10 år, blev dømt en dobbeltsucces, til trods for, at vi kun var tre biler afsted.

Det blev samtidig, nok sæsonens sidste campingtur. Vi går den varme periode i møde nu, hvor ørkenturene står på stand-by. Det bliver endegyldigt markeret, når ørkencampinggruppen først på sommeren mødes til en fælles brunch i juni, hvor vi skåler sommeren velkommen og derefter går hvert til sit, inden vi igen mødes, på den anden side af efteråret til nye eventyr i sandet.

En omvendt form for hi-periode, hvor vi dør lidt af hedeslag og gemmer os i aircondition, til det igen bliver sikkert for os at bevæge os udenfor.

Åh ja, Dubai problemer er der nok af.

Anyway, vores dejlige Anna er nu 10 år. Sikke dog, som tiden flyver. Tillykke min pige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.