Det er 6 år siden, at vi sidst har oplevet dansk vintervejr og fejret jul/nytår på den danske muld. Tidspunktet for rejsen var ikke optimal, set i lyset af Corona-pandamien, men jeg har ikke fortrudt, at vi tog afsted – Vi trængte i den grad til at koble helt af. Julen blev anderledes, det samme gjorde nytår… det blev præmissen og opsummeringen af hele 2020.

Vi endte med at tage 2,5 ugers (mere eller mindre planlagt) ferie i Danmark med base i sommerhuset. 
Nisserne kom os i forkøbet til sommerhuset 🙂
Her fejrede vi både jul og nytår, sammen med Christine og den nærmeste familie.

Alt i alt har det været en ret god afslutning på et ellers virkeligt kedeligt år, der måske nok har bragt en masse lort med sig, men som samtidig har beriget os med den største gave – livet.

2020 er et år, vi nok aldrig vil glemme, for ud over at være året, hvor en ny Corona-pandami hærgede hele verdenen, så har det også været året, hvor vi kunne byde lillebror Adam velkommen og året, hvor vi endelig fik købt et sommerhus.

På årets sidste dage, har der virkelig været noget at reflektere over og meget at være taknemmelige for. For selvom familien har lidt hårdt under Covid-19 og børnenes farfar blev hårdt ramt med senfølger, så er vi her trods alt stadig alle sammen.

Jeg er taknemmelig for min familie og den ekstra tid som jeg har haft med dem. For selvom det til tider har været frustrerende med hjemmeundervisning, udgangsforbud og forsamlingsforbud… så har vi altid haft hinanden på både godt og ondt. Så mange folk har for alvor mærket ensomheden sidste år uden mulighed for at kunne mødes eller blive krammet. Jeg har hverken manglet kram eller kys i 2020.

Jeg vil ikke engang forsøge at spå om fremtiden eller gætte på, hvad 2021 kommer til at bringe. Ingen nytårsforsætter i år og ikke flere babyer.

I stedet vil jeg bare nyde min frihed til at gå ud på gaden uden politi-tilladelse, tage børnene med ud at handle, sende pigerne afsted i skole, besøge neglesalonen, mødes med veninderne på en god café eller shoppe nyt tøj efter fødslen.

Det har jeg vidst aldrig rigtig nydt før… ikke sådan rigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.