Det er nu en uge siden, at Anna og Emma gik på sommerferie – det er både tiltrængt og ganske velfortjent. De næste par måneder er skolefrie… næsten da, for Anna og Emma skal i 2-ugers sports camp og så venter der et par uger i Danmark og en rejse til Holland.

Den første uge i sommerferien har været forrygende, for Christine har gjort sit indtog og har optaget det værelse, som Daniel ellers bruger, som hobbyrum. Jeg er nu ikke et sekund i tvivl om, hvad han helst ville fylde værelset med og det er ikke små warhammer figurer.

Pigerne har virkelig nydt, Christines opmærksomhed. Hver morgen har de tigget om, at få lov til at hoppe op i sengen til hende og hver eftermiddag har de plaget om at spille computer med hende. Det er ren søskende kærlighed.

Vi har været ude at shoppe – for der er altid noget, som Christine skal have med sig hjem fra Dubai og en garderobe, der skal fornyes. For os andre er det en god undskyldning for at prøve en ny café eller spændende restaurant. Det er ikke uden grund, at vi er blevet lidt runde omkring maven.

I disse sommer-ferier tider, ved caféerne godt, at det kræver børnetække, at lokke kunderne forbi, for der er ikke mange kunder tilbage i UAE, nu hvor de fleste trækker mod nord og turisterne udebliver.

Det er ren VIP behandling vi får, når vi bevæger os ind i et shopping mall.

Vi har haft en travl uge, for Christine har været her på lånt tid. Vi ville ellers gerne have beslaglagt mere af hendes tid, men der er mange andre ting, som hun også skal nå i sin “korte” sommerferie.

Heldigvis nåede vi det vigtigste – nemlig samværd og værdsat familietid.

Her gør vi ikke noget halvt og et 5-stjernet hotel, dannede de perfekte rammer, da vi rigtig skulle forkæles og nyde familielivet. Det er jo pigernes sommerferie… og så havde vi lovet Christine en staycation i Abu Dhabi.

Der går fortsat nogle uger før Daniel og jeg kan gå på ferie, men inde i mit hoved har jeg rent mentalt sat hjernen på halvt blus. Det er lidt skidt når sommerferie, samtidig betyder højsæson for visa-ansøgere. Godt jeg elsker mit arbejde og mine kollegaer. Så tager jeg gerne et par uger mere 🙂

God sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.