IMG_4815
Jeg er kommet godt på plads i Dubai. Ungerne er kørt godt ind i nursery og hjemmet er indrettet med det mest nødvendige. Hverdagen går med fitness, børn og nu online-studielæsning. Jeg har tid til alle de projekter, som jeg i Danmark kun drømte om, men er alligevel ikke gået igang med nogen af dem. Som hjemmegående bruger jeg mange penge – da jeg både har tiden og lysten 😉

Det er derfor på tide at se lidt på jobmarkedet. Som alle andre steder i verdenen er det godt at netværke sig til arbejde i Dubai. Der er rift om stillingerne og arbejdskraften er generel billig hernede. Det kan være en udfordring at finde en deltidsstilling og en fuldttidsstilling ligger typisk på 45+ timer. Derudover kommer den heftige trafik, for rush-hour er stort set hele dagen. Rent lønmæssigt, skal jeg ikke sætte forventningerne for højt, da den typisk vil ligge temmeligt lav. Nå ja – nu er linjen ligsom lagt.

Godt så, hvordan får jeg så et af de dersens sjældne jobs med få arbejdstimer og skyhøj løn? Hvordan sikrer jeg mig, at det job lander hos mig og ikke naboen (Der iøvrigt har sagt sit job op for at realisere sig selv)?

Netværk, netværk, netværk

Godt, at jeg er født under en heldig stjerne! Jeg ved, hvordan held fungerer og det skal jeg nok komme ind på en anden god gang. Heldigvis kan held tillæres 😉

IMG_4816

I går var jeg til jobsamtale – ikke den første, men den anden 😉 Jeg så ved et tilfælde (eller et held) et stillingsopslag i en facebookgruppe og jeg søgte jobbet. Jeg var ret sikker på, at jobbet var mit – min selvtillid fejlede i hvertfald ikke noget. Jeg passer perfekt i rollen som Sales Support Coordinator for en super spændende tekstil virksomhed i lækre omgivelser. Opgaverne var interessante, stemningen god og jeg bestod testen – alligevel fik jeg et tøvende nej, da telefonen ringede for et par timer siden. Øv, altså.

Men jeg føler mig ikke trist. Lige nu føler jeg mig opstemt og fuld af energi. Jeg føler mig mest af alt heldig. Heldig over, at jeg trods alt blev udvalgt til anden runde og heldig over at have mødt nye spændende mennesker i forbindelse med job-interviewet. For mig har det været en bekræftelse, at jeg har noget at byde ind med og det giver mig en tyrkertro på, at der er arbejde til mig i Dubai. Og så er jeg blevet klogere 🙂 Når jeg fremadrettet skal søge job er det nødvendigt at tage stilling til; arbejdstid/timer, arbejdsopgaver, løn og familie. Jeg ved nu, at lønnen ikke er en afgørende faktor for mig, men tiden er. Jeg er ikke klar til en “fuldtidsstilling” på 40+ timer, til gengæld er jeg maks klar på en deltidsstilling eller fuldtidsstilling på 37 timer (gerne med mulighed for flex). Og jeg ved at lønnen er derefter, men det betyder i virkeligheden ikke ret meget. Det er ikke nemt, at finde disse stillinger, men jeg holder nu øje med danske eller skandinaviske virksomheder i Dubai – der skulle være bedre arbejdstimer.

Jeg er nu officielt studerende ved Copenhagen Business Academy, hvor jeg studerer Business Communication og International Marketing online. Og nu, hvor jeg ikke har et job, så har jeg uendelig meget tid 😉 Jeg føler, at et 12-tal er på vej.

IMG_4914

Se mit glas bliver aldrig halv tomt, jeg bliver bare ved med at fylde det op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.