IMG_4690

Jep, jeg er nu den lykkelig ejer af en sprit ny bil. Det har taget lidt tid at overbevise mig selv om, at det er en super god idé at købe en ny bil, når nu fornuften fortæller mig, at en brugt bil ville være en bedre løsning. Men nu har jeg endelig chancen for at købe en fin bil, der hjemme i Danmark ellers nemt vil koste 300.000 kr. Valget var ikke svært. Lige siden vi, ved et tilfælde, så en udstillingsmodel af Opel Mokka i Mall of the Emirates var jeg solgt. Den har stort set alt, hvad jeg søger i en Dubai-bil. Det er en forholdsvis høj mini SUV med soltag. Ahhh.

IMG_4699

Og så valgte jeg en flot rød farve, der passer helt upåklagelig til mit røde hår og det danske flag. Nøj, hvor farven reflekterede fint i solen, da sælgeren kørte bilen ned af rampen til mig. Wrooom.

IMG_4886

Jeg drøner rund i Dubai-trafikken som om jeg aldrig har gjort andet. Jeg kører efter de samme regler som alle andre og beder til, at jeg kommer sikkert frem. Indtil videre går det meget godt. Når nu jeg køber så fin en bil, så ryger der selvfølgelig en buket blomster med i handlen samt chokolade til den søde tand. Jo, jo – her sparer vi ikke på noget. Og så er bilen i øvrigt betalt kontant! Det er dog lidt skuffende, at så mange penge, kan fylde så lidt.

IMG_4868

IMG_4697

Duften af ny bil, wrooom!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.