Daniel og pigerne har haft fri hele ugen. Jeg har været på arbejde onsdag og torsdag, men har ellers hygget mig hjemme med familien. Det har i den grad været tiltrængt, for Daniel har arbejdet i døgndrift i Abu Dhabi under hele Ramadanen og jeg har måtte tage ekstra timer på konsulatet, hvor der også er rigeligt at kaste sig over.

Eid’en markerer afslutningen på Ramadanen og en hel måneds faste er nu slut. Det blev, som vanligt, fejret med fest og glade dage i hele UAE, samt en hel uges ferie for skoler og offentlig ansatte.

Tiden er fløjet afsted og jeg kan knap huske, hvad vi har brugt den sidste uge på.

Vi har brugt en del tid med vennerne, hvor dagene blandt andet har stået på en grill-aften, vin ved poolen og pizza-hygge.

Jeg elsker, når børnene har legeaftaler, der også kan kombineres med godt selskab for de voksne… det er faktisk de bedste dage.

Og så har vi brugt timer ved poolen, hvor vi har plasket rundt i vandet til solnedgang.

Vi har desuden hygget os derhjemme med brætspil….

… og så har vi haft besøg af isbilen.

Men vi har også været på udflugt i Dubai Mall, hvor vi har besøgt lys-udstillingen Cosmos i “Infinity Des Lumineres”.

Det var faktisk, helt uventet, Daniels forslag. Han kender mig godt 🙂

Infinity Des Lumineres er en fast udstilling med skiftende temaer. Vi valgte udstillingen Cosmos, fordi det passede os bedst rent tidsmæssigt. Desuden har jeg tidligere set udstillingen om Van Gogg, som I øvrigt var helt fantastisk.

Cosmos var også fin, omend knap så imponerende og stort. Og hvis man, som jeg, går op i historie og kunst er entreen godt givet ud for en halv times sanseindtryk.

Børnene kunne derimod godt have nøjes med den halve tid og blev utålmodige mod slutningen af “showet”, men der var heldigvis gode muligheder for at bevæge sig frit rundt i rummet og med børn i bagagen er det altid en fordel, ikke at blive tvunget til at sidde stille.

Vi har brugt tiden godt sammen med børnene og i dag var vi på endnu en udflugt til “Chill Out” i Times Square Mall, hvilket var meget mere spændende for pigerne, men mere om det senere.

I morgen, derimod, tager vi afsted på voksen-brunch helt uden børn… for det trænger vi også til.

Weekenden er først lige begyndt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.