Gemt i et lille mall i Dubai ligger en charmerende is-lounge, der udefra set ligner en køleboks, men indvendig emmer lidt af hygge. Den har stået på min “to-do-liste” i et par år, som en sommer-aktivitet, men der skulle alligevel gå mere end 5 år, inden vi faktisk kom afsted.

Det var endnu engang Daniel, der i weekenden, foreslog en udflugt til Chill Out Dubai, som vi har gået forbi et par gange tidligere for at se ind af vinduerne, hvor istapper hængende ned fra loftet.

Entreen for vores familie var 200 AED og Adam var gratis. Heldigvis fik vi udleveret varmt tøj, hue og handsker ved indgangen, for den slags ejer vi ikke længere. Med i prisen var desuden en varm drik fra “caféen”.

Jeg havde ikke gjort mig mange overvejelser om besøget og havde dermed ikke mange forventninger til loungen.

Der var lidt fryserumsstemning over stedet. Selve loungen var ret lille, men fyldt fra gulv til loft med isblokke og skulpturer i mange forskellige udforminger. Det var imponerende og fantasifuldt.

Pigerne, der aldrig har oplevet en rigtig kold vinter, havde svært ved at rumme frysegraderne, mens Adam gik helt i spagat over, at skulle have overtøj på. Det hele var så uvant for børnene, der aldrig for alvor, har prøvet at fryse.

Faktisk var det så koldt, at min telefon gik fra 90% batteri til 1% i løbet af 10 minutter i loungen. Den kunne derefter ikke bruges til at tage billeder med.

Belysningen var lidt mærkelig, men også meget typisk Dubai, der ikke kan nøjes med det simple. Det er ikke meget skandinavisk design eller “less is more” over Chill Out Dubai.

Desuden måtte Daniel og jeg skiftes til at stå udenfor og kigge ind med Adam på armen, fordi han nægtede at have jakke på. Så lidt af hyggen blev spoleret af en 2 årig dreng i trods alderen.

Jeg synes besøget var en succes og vi hyggede os med varm kakao, men ville nok ønske, at vi havde efterladt Adam hjemme. Han var i hvertfald ikke i humør til køleskabsligende forhold og der var i virkeligheden ikke så meget for ham at tage sig til.

Turen på rulletrapperne i centeret efter vores besøg i Chill Out Dubai var meget mere spændende for Adam, der ligeledes var blevet overtræt.

Anyway… hermed en “varm” anbefaling af Chill Out i Time Square Center til en kort udflugt med familien, når sommeren bliver for hed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.