Ja, ja. Tiden flyver som bekendt afsted, når man har det sjovt. Nu er det snart nogle uger siden, at Emma fyldte 5 år. I år faldt den store dag i weekenden, hvilket gav os mulighed for at fejre hele dagen sammen som familie. Det var en dag, der stod i Emma’s tegn.

Dagen begyndte, som de fleste fødselsdage gør, med god morgenmad og masser af gaver, der stod klar til at blive flået op, så snart Emma var nede af trappen. Der var pandekager på menúen, fødselsdagsflag på bordet og lys i fødselsdagstoget.

Øverst på Emma’s ønskeseddel stod en kuffert… for hvis der er noget, som Emma virkelig elsker, så er det at rejse, pakke tøj og bo på hotel. Således var kufferten lidt en selvfølge og også lidt en gave til forældrene.

Derudover havde Emma ønsket sig Barbie, playmobil og LEGO. Mormor havde være særdeles leveringsdygtig, da hun havde købt lidt af det hele og sendt med os hjem fra Danmark i sommerferien.

Efter morgenmaden var der tid til lidt leg med de nye gaver, mens Daniel og jeg pakkede svømmetasker. Vi havde nemlig planlagt en tur i LEGO vandland, hvortil vi havde købt årskort til hele familie dagen forinden. Nu kan vi komme i LEGO land og LEGO vandland lige så ofte som vi orker.

Vi bor ikke så langt fra Dubai Parks & Resort, der er et nyere område i Dubai, hvor flere forlystelsesparker er samlet samme sted. Det er ikke så overrendt og derfor altid let at komme til de forskellige forlystelser. Emma elsker vandlandet og de store legoklodser.

Timerne fløj afsted i vandlandet og vi nåede kun halvdelen af parken, da vi var nødt til at vende snuderne hjem igen, fordi nabobørnene havde inviteret Anna og Emma hjem til deres børnefødselsdag. Selvom det reelt var Emma, der skulle fejres, så lokkede fødselsdagsfesten også på den anden side af havemuren.

Emma havde slet ikke noget imod at dele sin store dag med naboen og så skete der lidt mere.

Inden weekenden og fødselsdagen sluttede helt, fik vi pakkede de obligatoriske slikposer, som Emma kunne dele ud til sine klassekamerater, da skolen startede op igen søndag morgen.

Vi fejrede Emma’s fødselsdag med en stor fest den efterfølgende weekend, hvor vi traditionen tro inviterede venner over til fødselsdagsboller, kage og vandpjask i haven. Præcist sådan som vi foretrækker en børnefødselsdag.

Det er ikke kun pigernes mulighed for at lege med vennerne, det er også vores mulighed for at tale med forældrene. Det er så hyggeligt, at jeg hvert år glæder mig til fødselsdagene.

I år havde jeg endda selv kreeret en fødselsdagskage med hjælp fra Emma naturligvis… ikke den fancy slags i to etager og med fondant helvedet. Men en lidt mere kikset udgave af en romkugle-elefant-dyr. Jeg brugte alt rom-essens i huset, men det var det hele værd.

Nu ønsker jeg mig mere fondant og marcipan til skabet til min fødselsdag.

Tillykke med fødselsdagen min pige, du bliver så stor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.