Det er ikke helt til at forstå, at det i dag er præcis 3 år siden, at Emma blev stor del af mig og hele vores familie, da hun meldte sin ankomst på Aalborg Sygehus. Dengang havde Emma meget meget travlt og havde vi forladt hjemmet i Klarup blot 1 minut senere var hun kommet til verden med 80 km i timen.

Vi har i dag fejret mindste-pigen med fødselsdagsflag, gaveregn, pizza og sang.

En ellers helt almindelig onsdag blev idag en helt speciel onsdag hos familien Nielsen i Silicon Oasis. I nursery blev hun hyldet af klassekammeraterne og Emma fik uddelt godter til vennerne.

Det er dage som i dag, hvor vi sådan ville ønske, at familien derhjemme i Danmark ikke var helt så langt væk. Det gør ondt i hjertet ikke at kunne give pigerne den tætte relation, som alle børnebørn/bedsteforældre fortjener. Vi Skypede med mormor og arrangerede fødselsdagsgaver, men det bliver bare aldrig helt det samme som et varmt kram og et kærligt kys.

Vi gør det så godt vi kan og heldigvis har vi jo søde, dejlige og uvurderlige Alona, der hellere end gerne giver pigerne et ekstra kys.

Mormor har dog, traditionen tro, bidraget med en meget personlig tegning til fødselsdagspigen, som er sendt til udprint i Dubai. Den tegning betyder så uendelig meget for mig og for pigerne, der elsker, at tale om det de ser. Jeg er fan.

Og nu glæder vi os til, at huset fyldes med glade børn og deres dejlige forældre på lørdag, hvor vi rigtig skal fejre, at mindste-pigen slet ikke er så lille endda.

Stort tillykke med fødselsdagen min pige. Vi elsker dig så uendelig meget.

2 Comments on Emma har fødselsdag og det har hun jo i dag

  1. Stort tillykke til og med søde Emma – vildt vores piger nu er 3 år!! 🇩🇰🇩🇰
    Kram fra Gitte og Lykke 😍😘

    • Mange tak søde Gitte. Det er helt vildt, hvor store pigerne bliver og jeg klapper i hænderne hver dag, når de lærer noget nyt. Kan se, at Lykke også er blevet et stor og selvstændig pige. Elsker dine små videoer :-* Mange kram fra os 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.