Det var SÅ hårdt at skulle vinke farvel til Christine, da vi i begyndelsen af august måtte vinke farvel til Christine. Efter et helt års skolegang i Dubai, har Christine nu valgt at fortsætte eventyret på en international linje ved Ranum Efterskole.

Hun er allerede faldet godt til i sine nye omgivelser, men vi mangler hende på værelset i Dubai, hvor sengen nu står helt ubrugt og venter på besøg.

Det kan være svært at forklare en pige på blot 4 år, at Christine nu bor på en ny skole, når Anna sådan har glædet sig til, at begynde på samme Big School som storesøster.

Men intet kan alligevel ødelægge den dag, som Anna har glædet sig til allermest til de sidste 3 måneder. I dag var nemlig allerførste skoledag på GEMS Wellington Academy, hvor Anna nu er begyndt i Foundation Class 2.

Den postkasse røde uniform fra nursery er nu skiftet ud med en blå skoleuniform. På skolen er der meget mere strikte regler for påklædning end vi tidligere har været vant til. Skoene skal være sorte, strømperne hvide og sportstøjet skal selvfølgelig være i henhold til elevens student house. Anna er i Diamond house – og alle ved, at diamonds are a girl’s best friend.

Glæden var stor, da vi for nogle dage siden opdagede, at der var to andre danske børn i samme klasse. Chefens søn og Anna Lea, der allerede er blevet vores Anna’s nye best friend.

Og så uddeles der house points til de elever, der viser god pli. Det er vel overflødig at sige, at de fire house colors konkurrerer mod hinanden om at samle flest house points igennem hele skoleåret.

Anna kom i dag hjem med to house points. Og selv om alle de andre elever også kom hjem med to stk. i dag, så synes jeg nu alligevel, at Anna starter godt ud.

Let the challenge begin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.