Året er ved at nå sin afslutning og 2019 har på alle måder været et dejligt år både på familiefronten og jobmæssigt. Både Daniel og jeg er glade for vores “nye” jobs og pigerne er blevet rigtig glade for skolen. Det er ikke altid, at forandring fryder, men nogen gange er det til det bedre. I weekenden fik jeg lejlighed til at møde alle Daniels kollegaer og deres familier til firmaet’s første Family Day i Abu Dhabi.

Der var bestemt ikke blevet sparet på noget overhovedet. Der var masser af aktiviteter for både store og små hele eftermiddagen ved det golf resort, som virksomheden havde booket til lejligheden.

Et virkelig dårligt polaroid billede, taget på dagen

Det var et meget afslappet event med drikkevarer ad libitum, popcorn og candyfloss til børnene. Der var desuden hoppeborge, krea-værksted, ansigtsmaling, konkurrencer med præmier og tumlehjørne.

Børnene bliver underholdt

De voksne fik mest tiden til at gå med at snakke, spille volleyball, konkurrere i stafetløb, tovtrækning og nå ja tyr-ridning.

Daniel på tyr

Der var præmier og pokaler til de heldige vindere, men mit indtryk var, at de fleste nød at se på som tilskuere.

Selv fik jeg lejligheden til at smutte ned til vandet på en rask lille gåtur inden aftensmaden blev serveret kl 18.00.

Gåtur til vandet

Til aftensmad var der buffet og underholdning i overdådige mængder.

Klar til mad

Danse-pigerne måtte på scenen 4 gange i løbet af aftenen og mens de klædte om imellem hvert show, blev der holdt tale og udtrukket vindere i tombolaen.

Danse-piger

Emma elskede dansepigerne og satte sig lige foran scenen for at få det hele med. Anna derimod var mere ivrig for at lege med de større børn på boldbanen. Sådan er de to piger forskellige.

Emma nyder showet

Og fordi Emma sad lige der på græsset, måtte hun op på scenen som lykkepige for at udtrække en heldig vinder, der kunne gå hjem med et gavekort på 500 AED til at shoppe for.

Lykkepigen Emma

Daniel nød denne aften særlig anerkendelse fra virksomhedens øverste leder, der nævnte flere nøglepersoner for virksomhedens succes og fremgang. Jeg synes det er vigtigt at nævne og helt igennem essentielt for vores succes som familie i Dubai. Daniel har lagt masser af arbejde, energi og tid i sit job. Han har virkelig givet den en skalle. Ikke kun for familiens skyld, men lige så vigtigt, fordi han virkelig elsker sit arbejde og har en faglig stolthed, som han ikke går på kompromis med. Det blev denne aften anerkendt og værdsat med flotte ord fra scenen.

Daniel er naturligvis ikke den eneste medarbejder, der fortjener ros og således gik titlen som årets medarbejdere til virksomhedens HR dame, som i den grad har kæmpet, ikke blot for virksomhedens succes, men i lige så høj grad for medarbejdernes trivsel. Og det skal bestemt ikke undervurderes i et land, hvor medarbejdere først og fremmest må betragtes som en ressource, der nemt kan udskiftes.

Turen tilbage var lang… en tur jeg er glad for ikke selv at skulle køre hver dag til og fra arbejde. Heldigvis behøvede kun chaufføren at holde sig vågen på strækningen. Resten snorkede om kap.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.