Jeg elsker Ramadanen af flere årsager – det er så nemt at få et godt tilbud for tiden. Legelandet trækker børn til ved at tilbyde et gratis børnemåltid, popcorn, ansigtsmaling og en ekstra times leg for samme indgangspris. Og hotellerne giver fordelagtige priser på stay-cations, der inkluderer morgen- og aftensmad samt 20% rabat på spa-behandlingerne. Det er næsten ikke til at lade være 🙂

I denne weekend var vi en tur i Abu Dhabi med overnatning på 5 stjernet hotel. Vi bookede værelset før Ramadanen, men havde dog sikret os, at der ville være mulighed for fuld forplejning trods fasten. Således har vi haft noget at glæde os til hele måneden.

Vi havde valgt Al Raha Beach Hotel, fordi det blot ligger en spytklat fra Daniel’s arbejde ved Aldar Headquarters – du ved den der blå mønt ved motorvejen. Her er der flere pools at vælge mellem, strand, bar og underholdning for de mindste.

Efter arbejde hentede jeg pigerne og vi kørte afsted mod hotellet, hvor Daniel stødte til os, da han kunne snige sig afsted fra arbejde. Vi var desuden så heldige, at et hold venner (og Daniel kollega) havde lyst til at bruge weekenden sammen med os. Og det var bare rigtig skønt, ikke mindst fordi, at det betød, at pigerne blev underholdt hele weekend uden særlig indblanding fra os forældre.

Det blev en weekend med afslapning (wellness), hygge (øl), god mad (Iftar) og familietid.

Der blev endvidere tid til et kulturelt indslag, da turen gik et smut forbi Abu Dhabi Presidential Palace, Qasr Al Watan – der åbnede dørene for offentligheden for blot få måneder siden.

Der bor ikke folk på paladset, som blot er kontorbygning for landets regering, men det bruges ved statsbesøg og ved større pressekonferencer. Det er desuden her, hvor repræsentanter for alle GCC landende mødes og tager store beslutninger. Det var i særdeleshed en storslået oplevelse og bestemt et besøg værd.

Helt generelt har vi haft en fantastisk weekend i Abu Dhabi på mini staycation – præcist som vi har lært at elske det.

Sommeren er på vej og vi nyder den sidste del af foråret, inden varmen tvinger os indendøre og vi må tænke mere kreativt for ikke at blive klima-tosset.

Ramadan Kareem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.