I weekenden var det så fars dag og pigerne var klar på at fejre Daniel med kager og hjemmelavede gaver. Især Emma, var meget opsat på at gøre dagen ekstra særlig og var god til at komme med forslag til, hvordan vi kunne overraske far. De fleste ideer var dog meget tidskrævende og/eller var nok mest til glæde for Emma selv.

Emma hjælper Adam med dejen

I stedet for at købe en ny hvalp eller flybilletter til Danmark, fandt vi en pakke frossen IKEA brunkagedej i fryseren, der havde ligget der siden jul. Af dejen formede vi hjerter, som dernæst blev dekoreret med farverig glasur.

Vi hygger med brunkagedej

Selvom kagerne egentlig var tiltænkt Daniel, så forsvandt de ret hurtigt fra køkkenbordet, da det blev for svært for børnene at abstrahere fra lugten i bageriet.

Det gjorde heldigvis ikke så meget, for mens børnene havde travlt med at forme hjerter, så havde jeg gang i mit eget danske hjemmebag… hindbærsnitter.

Emma hjælper gladeligt til med marmeladen, for der er intet bedre end en kombination af bær og sukker, hvis du spørger mellemstebarnet herhjemme.

Vi havde også forberedt en lille gave til Daniel.

Print bestilt og leveret fra Bahrain

For mere end 10 år siden, gav Christine og jeg en T-shirt til Daniel i gave med et fint billede af os og en høne…. Det var mest ment som en joke, men han har flittigt brugt T-shirten lige siden, som hyggetøj. Jævnligt har han dog kommenterede på, at billedet, ifølge ham, også manglede Anna, Emma og Adam.

En gammel T-shirt. Christine 8 år gammel

I weekenden tog jeg derfor et nyt billede af de tre mindste søskende og Bagel, naturligvis, så nu har Daniel to hygge T-shirts at bytte imellem.

Daniel i sin nye gave

Hygge-tøj er fast weekenduniform herhjemme og det perfekte outfit dagen derpå…

Fredagsbrunch og weekend vibe

… Så selvom den nye T-shirt først ankom et par dage senere, så faldt den i god jord. Den kan fremtiden bruges dagen efter en god fredagsbrunch, som den vi havde i weekenden. Den bød nemlig på godt selskab, høj cigar og masser af kulørte drinks.

Til ære for os selv og til ære for vores gode ven, Livsnyder Henrik, som desværre forlod os alt for tidligt.

Han er savnet nu og altid. Jeg er sikker på, at han ville have værdsat weekendens fredagsbrunch og han ville have været glad for at vide, at den næste allerede er planlagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.