Daniel vendte tilbage til Dubai søndag nat, mens vi alle sov. Det var dejligt at få ham tilbage i folden, for selvom Alona er en helt uvurderlig stor hjælp i hverdagen, så var Daniel alligevel savnet af mig og børnene.

De fleste aftener, mens Daniel var i Danmark, mødtes han online med pigerne lige inden sengetid, hvor Anna og Emma fik læst godnathistorier for rebelske piger. Det er en fast nat-ritual herhjemme med en dansk godnathistorie og jeg elsker, at pigerne samtidig bliver bevidst om kvindernes vigtige plads i historien, som de super stærke og mega seje personer, de begge er.

Godnathistorie fra far og Christine

De aftener, hvor Daniel ikke kunne sidde klar ved skærmen, fordi han skulle fejre en helt anden super sej kvinde (Christine), måtte jeg i stedet læse op af “Bamse & Kylling’s billedebog”, som måske ikke er helt så højkulturel, men trods alt stadig dansk børnekultur.

Vi har udnyttet tiden godt, mens Daniel har været væk… uden at ligge alt for mange uoverskuelige planer.

Hjemmets kunstere

Udover vores lille tur i Oli Oli sidste weekend, har vi været til dansk fødselsdagsfest hos Anna’s veninde… hvor der som altid var hotdogs med ristet løg og dansk remoulade 🙂

Hip, Hip, Hurra. Tillykke Anna.

Og så er frække Adam startet i vuggestue…

Adam’s første nursery dag

Jeg er ked af, at Daniel ikke kunne være med, da Adam blev afleveret i Jebel Ali Village Nursery på sin første vuggestue dag, men dagen gik over alle forventninger og uden stor drama.

Anna og Emma er desuden begyndt at gå til “robotics” som efterskoleaktivitet hver søndag på Arbor School. Nu bygger de to piger robotter i fritiden og Emma har allerede vundet sin første flidsmedalje i 2. robottime.

Super seje robotbyggere

Det er egentlig utrolig, hvor meget Daniel kan nå at gå glip af på blot 10 dage.

Jeg havde advaret Daniel om ikke at efterlade kreditkortet alene sammen med mig, mens han var i Danmark, for jeg kunne ikke garantere en fyldt bankkonto, når han kom hjem igen.

Han ignorerede min advarelse…

IKEA

… så jeg har shinet huset lidt op, mens Daniel har været fraværende. Ikke meget og ej alt for vildt, men jeg har alligevel ribbet kontoen en smule for at købe 36 nye vin/drinks-glas, ny kurv til Bagel, opbevaring til Adam’s legehjørne i stuen og fået printet Steffie’s fotografi’er til min kunstsamling.

Tak for billederne Steffie 🙂

Det største sats var bænken, som jeg har købt til entréen og som stadig står indpakket i plastik, fordi vi venter på AC dybderens i næste uge.

The Attic

Nu hvor Daniel endelig er hjemme igen, så stopper indkøbene helt naturligt.

Det er altid nemmere at bede om tilgivelse end godkendelse. Heldigvis var Daniel fint tilfreds med de nye investeringer, selvom han fnøs lidt af Bagels nye pude med ligelig fordelt fyld…

Bagel har godkendt den nye sovepude

…der både mangler patina, prut og 7 års hundehår.

Daniel vendte heller ikke tomhændet hjem. Kufferten var fyldt med dansk guld og hjemmestrik fra min kære svigermor.

D-dråber, zendium, pålægschokolade, citronpeber, frugtstænger, marcipan, läkerol mm

Nu er ungernes madpakker reddet og lageret i toiletskabet er genfyldt. Desuden kan jeg nu gå indkøbscentrenes alt for kolde sommer-air condition i møde med lun og smart strik.

Pigerne har fået fine sommerkjoler fra mormor

Der var mange lækkerier i Daniel’s kuffert, der udover madvarer gemte på parfumer og art money. Men det bedste af det hele var denne sag…

En brødrister

Den gamle brødrister døde for flere år siden og den Europæiske flade version, kan ikke købes i UAE. Så det er mange år siden, jeg sidst har nydt en ristet bolle.

Nu er næste års Store Bededag reddet, hvis vi ellers husker den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.