IMG_4831

Spring break står for døren og ungernes nursery er lukket de næste par uger. Den næste periode bliver en udfordring i at underholde børnene og samtidig holde styr på fjernstudiet – godt vi har Alona. Denne weekend har vi påskehygget 🙂

Torsdag eftermiddag mødtes vi med et hold venner i Dubai Mall, hvor vi havde reserveret billetter til et påskearrangement, der på papiret lød super fedt med kreative sysler, underholdning for de mindste og ikke mindst æggejagt. Vi blev mødt af børn pumpet op med sukker, alt for højt musik og overgearede medarbejdere udstyret med en mikrofon, de aldrig skulle have haft adgang til. Ved små borde sloges stressede forældre om én limstift til 10 børn, der kæmpede om at dekorere deres stofposer til æggejagten. Senere kom en kæmpe harre forbi festen og skræmte de børn væk, der ikke ville en smut op på knæet for at få taget foto. Jagten på æggene var hurtigt overstået og det lykkedes os, at smule ungerne med os ud fra alt kaos. Vi havde fået nok.

IMG_5612

Fredag var gode dyr rådne. Ungerne havde ikke fået den æggejagt, som jeg så inderligt gerne ville give dem. Således måtte Daniel hjælpe påskeharen lidt på vej og gemme frosne chokoladeæg hjemme i havens skygger. De to søstre blev sendt på påskemission og ledte med stor iver efter påskeharens efterladenskaber. Det hittede i en sådan grad, at torsdagens event blegnede fra hukommelsen. Det her var ægte påskehygge. Anna og Emma kunne efterfølgende tælle deres indkomst i kun-let-smeltede chokoladeæg – hurra for fryseren!

IMG_5634

IMG_5632

IMG_5643

 

IMG_5651

Om aftenen kunne forældrene nyde de fyldte chokoladeæg som ungerne ikke værdsatte tilstrækkeligt. Ret skulle være ret og æggene blev delt ligeligt blandt ægteparret. En film blev sat på flimmerkassen og Mad Max gav den max gas i store biler.

IMG_5656

Da påsken nu var reddet, kunne Daniel og jeg med god samvittighed stikke af uden ungerne lørdag middag. Vi var inviteret med på lørdagsbrunch sammen med én af Daniels kollegaer samt kone. De havde besøg hjemme fra Danmark og gæsterne skulle lige luftet en sidste gang inden hjemrejsen. Lørdagen blev således nydt i fulde drag ved Jumeirah Beach Hotel med den gode udsigt til Burj Al Arab og i godt selvskab. Maden var som altid en oplevelse og jeg kan ligesom Anna slet ikke få armene ned over, hvor dejligt vi har det i Dubai.

IMG_5694

IMG_5697

IMG_4835

IMG_4833

Vi nyder den sidste tid inden solen overtager magten og sender os indendørs.

God påske derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.