Jeg er egentlig ikke meget for nytårsforsætter. De har det alligevel med at løbe ud i ørkensandet og halvvejs inde i det nye år er alt ved det gamle. Jeg er et vanedyr pr. definition og dårlige vaner kan være svære at bryde. Alligevel forsøger jeg igen og vender et nyt kalenderblad med målet om et sundere, gladere og mere udfordrende år – 2018.

Januar startede jeg op på et sundhedsforløb, anbefalet af min chef, hvor der er god fokus på motion, kost og vitaminer. Hver mandag morgen mødes vi en lille flok kvinder hos kostvejleder Trine og begynder dagen med en times rask gåtur i dejlige omgivelser. Og ud over at booste konditionen så øger vi samtidig vores serotonin i kroppen og vandrer afsted uden solbriller.

Svedige, efter gåturen, sætter vi os til rette ved et veldækket bord med lækre små appetizer’s, der strutter af sundhed og syndighed. Det er så forvirrende det her.

Jeg lader mig inspirere af farverne, smagen og mætheden. Og jeg lader mig inspirer af de andre kvinder på holdet, der har så meget viden om sundhed, økologi og livet i Dubai. Det er en hel ny og spændende verden for mig.

Derhjemme inddrages hele familien i min nye grille og det passer perfekt ind i Anna’s sundhedstema på skolen. Så vi laver hjemmelavet æble-, appelsin- og gulerodsjuice som familieprojekt.

  

Pigerne er med på bølgen og de elsker deres friskpresset juice. Jeg er til gengæld blevet stor fan af min ingefær shot, der tilsyneladende booster immunforsvaret og samtidig går for at være en god bitter til morgenmaden.

Jeg bliver derimod aldrig tilhænger af suppedage med grøntsagssuppe til morgen, middag og aften. Resultatet efter et meget dårligt forsøg på en suppedag blev hovedpine og jævnt dårligt humør. Noget en omgang chokoladen (70%) inden sengetid kunne rette lidt op på – Rom blev ikke bygget på en dag.

Jeg fortsætter ufortrødent med min nye livsstil. Mandag er blevet min nye favorit dag på ugen. Den sidste måned har jeg ikke rørt sodavand og energiniveauet er voksende. Måske de nye vaner hænger fast i lidt længere tid denne gang.

Omend ikke andet så har Daniel nu flere gange fundet mig i køkkenet hængende over madgryden, hvilket er et sjældent syn hos familien Dubai Nielsen. Han klapper i hænderne hver gang det sker.

Og så længe resten af familien spiser maden uden efterfølgende spasmer, så fortsætter jeg gerne trenden.

Skål i ingefær – for en nyt og bedre år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.