Endelig blev det Anna’s fødselsdag! Der har været nedtælling længe og selv om dagen på ingen måde blev som planlagt, så var den alligevel noget ganske særligt.

Vi skulle have været i Danmark hen over påsken og vi skulle have fejret Anna’s fødselsdag sammen med bedsteforældrene. Sådan blev det bare ikke. I stedet er vi hjemvist under et udgangsforbud, der hele tiden bliver strammere og det bliver samtidig svære at få politiets godkendelse til indkøb og erinder. Heldigvis kan det meste leveres i Dubai, så vi behøver sjældent at gå uden for en dør.

Morgenbordet

Anna måtte i år undvære både gæsterne, vennerne og skolekammeraterne. I stedet måtte hun nøjes med os og fødselsdagshilsnerne via videoopkald.

Far, Anna, Emma, mor, Adam og Alona

Der blev ingen ny cykel i fødselsdagsgave, den må hun have til gode indtil tiderne bliver bedre og vejret mere udholdelig. Gaverne blev bestilt over nettet og leveret uden for døren i Corona sikker afstand – Barbie og make-up kunne det blive til.

Gaveregn

Heldigvis kunne den lokale kage-dame fortsat levere varen og det betød noget for fødselsdagsbarnet, der helst ikke ville opgive for meget til Corona’en.

Kage skal der til

Anna’s skønne klasselære sendte en fødselsdagshilsen til hende hele 3 gange i løbet af dagen og fik arrangeret virtuel klasse-forsamling, så Anna alligevel kunne få sin fødselsdags-sang.

Ms. Emily siger tillykke med fødselsdagen
Der synges fødselsdagssang

Veninderne ringede Anna op for at sige tillykke og gaverne blev fremvist til stor begejstring for alle.

Opkald fra veninderne

Om eftermiddagen blev der Skypet med to sæt bedsteforældre og en Christine, der måtte finde sig i at blive placeret foran fjernsynsskærmen, så hun kunne følge med i Anna’s nye computerspil fra mormor.

Skype med farmor og farfar

Til morgenmad var der frisk-bagte vafler og aftensmaden stod på take-a-way. Præcis som Anna ønskede det.

Morgen-vafler

Dagen blev rundet af med ægte biografpopcorn (salt og karamel) frisk leveret fra VOX Cinemas, som blev nydt i sofaen til Disney klassikeren “Den Lille Havfrue” – inspireret af engelsk undervisningen.

Popcorn leveret fra biffen

Der er ingen tvivl om, at Anna har nydt sin 7 års fødselsdag og den forkælelse, der fulgte med to fortvivlede forældre, der bare ville gøre det godt.

Det blev ikke den fødselsdag vi havde planlagt eller håbet på, men den blev måske mere mindeværdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.