Herhjemme fylder påsken ikke så meget. Det har den aldrig rigtig gjort og selvom jeg har noget påskepynt liggende et eller andet sted, så kommer det aldrig frem. Pigerne forbinder kun påsken med én ting, der til gengæld er mindst lige så vigtigt som fastelavn, halloween og jul.

Påskeharen kommer hvert år forbi og lægger æg i haven, så meget kan pigerne huske, men Anna er blevet stor nok til at sætte spørgsmålstegn ved den gavmilde hare. Nogen lægger æggene ud, men det kan næppe være en hare – Så meget har Anna regnet ud… men, hvem så?

Bliver det mon påske i år?

Det er endnu ikke faldet Anna ind, at det er far Daniel, der står tidligt op om morgen for at gemme frostne chokoladeæg i haven.

Mens der spekuleres i, om påskeharen overhovedet kan få udgangstilladelse af politiet midt i en Corona tid, hvor der er total udgangsforbud, så sysles der med påskepynt i form af hamma perler og æg-pustning.

Pasturiserede æg 🙂

Påskeharen skal nemlig lokkes frem og som pigerne rigtig nok har regnet ud, så er det ikke alle børn i Dubai, der fejrer påske. Haren skal have noget at gå efter.

Døren markeres

Når der nu er udgangsforbud, så er der pludselig meget bedre tid til påskerierne…

… der også involverer faderen til stor fornøjelse for især Emma.

Der klippes desuden gækkebreve, der sirligt bliver dekoreret med glitter-glue og silkepapir.

Mit navn det står med prikker, pas på de ikke stikker

Eftersom Corona’en, i denne tid, forhindrer pigerne i at sende deres gækkebreve til familien i Danmark via Emirates Post, må vi være ekstra kreative og håbe på, at Post Nord ikke har fået udgangsforbud eller Corona feber.

Heldigvis kom påskeharen også forbi Al Furjan i år, så den må alligevel have haft sin “move permit” i orden eller bare rigtig gode forbindelser ved Dubai Police.

Årets påskejagt

2020 bliver i sandhed et år, som vi sent vil glemme og mens vi skriver verdenshistorie, så tror jeg, at pigerne nyder den ekstra familietid max. Og så længe vi fortsat kan holde traditioner i hævd og ikke går ned på hygge, så trives Anna og Emma i deres arrest.

Især når der pludselig er dobbelt op på påskeæg-jagt ved improviseret indendørs-leg på en almindelig “skoledag”, fordi vi alle trænger til en hjerne-pause og fortjener det.

God påske og pas på jer selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.