Efter fødslen af lillebror Adam er kroppen endnu ikke tilbage i topform – ikke at den var det inden graviditeten, hvis nu jeg skal være ærlig. Jeg har sådan glædet mig til at komme ud at svømme efter fødslen, men på grund af Covid-19 er samtlige pools og træningscentre lukket i landet. I stedet må jeg holde mig igang herhjemme, med hvad end jeg har ved hånden.

Det har vist sig at være mere udfordrende end jeg kunne forestille mig pga. af børnenes hjemmeskoling og manglende bevægelsesfrihed.

Så jeg plukker først og fremmest de lavthængende frugter og hopper med på pigernes idræt (PE), når de er live 2 gange om ugen, derudover forsøger jeg at ligge fysiske aktiviteter ind som brain breaks i løbet af skoledagen.

Tre-fire gange om ugen dyrker jeg yoga sammen med den bedste online-instruktør, jeg kunne ønske mig. Jeg føler mig super priviligeret over, at have en veninde, der underviser ganske gratis via Zoom, så jeg får træningen direkte ind i stuen uden at skulle slæbe min korpus ud af døren.

Zoom yoga med Neha

Jeg bliver strukket og twisted i alle retninger. Selvom pulsen ikke raser derudaf, så føler jeg mig brugt og afslappet på samme tid efter 75 min benhårdt arbejde.

Distance yoga

Derudover sniger jeg lidt puls-træning ind med 10 min YouTube træning her og der, når skoleskemaet tillader det. Elsker, elsker, elsker “Warm Up” med Katarzyna Cyunczyk, der udover let sved på panden, sætter gang i endorfinerne med en god omgang musik, hvilket er mindst lige så vigtigt i disse dage, hvor der ikke er langt til depression og indendørs-kuk.

Så længe det varede har jeg også rystet lemmerne med Melvin Kakooza, da han hver formiddag dyrkede Corona-fitness sammen med diverse kendiser og mere end 6000 danskere, live på Instagram.

Melvin er for sjov!

Ellers bliver det til lidt styrketræning (meget, meget lidt) og have-vanding (da gartneren er afbestilt under Corona-pandamien).

Daniel og jeg er desuden røget på diet, administreret af Kcal. Et dansk foretagende i ørkenstaten, der sammenætter personlige menuer og retter til hele dagen. Hver morgen kan vi finde to køletasker fyldt med mad til Daniel og jeg. Der er morgenmad, formiddagssnacks, frokost, eftermiddagssnack og aftensmad, sammensat ifht. vores aktivitetsniveau, smag og fysik.

Alt plastik emballage bliver skyllet og sendt retur i køletaskerne om aftenen, så det kan blive afhentet og genbrugt den næste morgen. Det er dæleme god stil!

Det er skørt, men selv med udgangsforbud og barsel, så når skridttælleren højere op herhjemme end den gjorde på en ganske almindelig arbejdsdag. Med et stillesiddende kontor-job er det mindst lige så svært, at få motioneret kroppen tilstrækkelig og næsten umuligt at nå op på 10.000 skridt i løbet af dagen.

Jeg håber, at der i løbet af Corona-tiden bliver skabt nye vaner, der kan danne ramme for en bedre livsstil i fremtiden….men det får sommerferien jo nok pillet ved 🙂

Rygterne vil desuden vide, at der bliver dæmmet ned for udgangsforbuddet i morgen. Det er selvfølgelig fortsat rygter, der har sin udgangspunkt i Golf News og nye retningsliner sendt ud fra regeringen, men vi mangler fortsat den officielle udmelding, der gør det muligt atter at træde ud i friheden uden politi-tilladelse.

Jeg krydser fingre og håber på, at vi i morgen kan få lov til at gå tur med Bagel, der hver dag står klar ved den låste hoveddør og tigger.

Kom nu!…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.