Weekend er ofte lig med familietid. Og jeg elsker familietid. Denne fredag var vi et smut forbi den gamle del af Dubai og Museum of Illusions. Faktisk var det Daniel’s forslag og jeg synes, at det var ét af de bedre.

Museet åbnede i slutningen af 2018 og har således været åbent i mindre end et år.

Den har stået på listen over aktiviteter, der med fordel kan gemmes til sommervarmen. Stedet er ikke så stort, til gengæld er der god underholdning for både store og små.

Hele konceptet bag museet er at opleve, hvordan vores hjerne snyder os og hvordan alting ikke altid er, hvad vi tror.

For en gangs skyld har vi fundet et museum, som børnene gider at besøge og hvor det er tilladt at røre ved udstillingen.

Anna og Emma sprang fra det ene sted til det næste, nysgerrige for at se mere, men var ikke så interesserede i at lære, hvorfor tingene så ud som de gjorde.

I know, I know

Men Anna ved det ikke og hun er ligeglad. Hun vil bare have lov til at lege og være fjollet.

Indgangsbilletten var lidt peberet, men hvis man har tid i løbet af hverdagen, så er der halv pris i hele august måned. Vi måtte betale fuld pris… heldigvis var Emma gratis, fordi hun fortsat er 4 år. Godt vi ikke ventede en måned.

Lidt mere end en time fik vi til at gå på det lille museum, inden vi var klar på en is. Vi bevægede os ud i varmen, som ikke er helt så slemt denne sommer. Fugtigheden er lavere og temperaturen mildere.

Alligevel glæder jeg mig til, at vi meget snart kan sætte os til rette i en flyver på vej mod Danmark. Vi trænger sådan til dansk sensommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.