Da min mor ikke rigtig vidste, hvad hun skulle give Daniel og jeg i julegave sidste år, foreslog jeg et par billetter til La Perle showet i Dubai. Ved planlægning i god tid kan billetterne skaffes med 40% rabat og dermed var der så råd til lidt bedre pladser. Daniel havde ingen anelse om, hvad vi gik ind til, da han så billetterne, men jeg glædede mig helt absurd. Vi fik heldigvis den bedste aften, da vi i tirsdags tog til Al Habtoor City for at se vovehalse, så hjertet sad helt oppe i halsen.

Franco Dragone er manden bag det ekstraordinære La Perle show, der finder sted i et helt nyt “teater” i Dubai med en kæmpe vandscene, da vand er det gennemgående tema.

Daniel og jeg var kommet i god tid, som der blev opfordret til på billetten, men en hel time var lidt længe at vente på, at forestillingen skulle gå i gang. Det er muligvis vores danske mentalitet, der sikrer, at vi faktisk kommer til tiden. Men her er det ret almindeligt, at folk kommer dryssende i sidste øjeblik eller inde midt i forestillingen. Med alt den ventetid var der derfor god tid til at købe karamelpopcorn med et ekstra lag sukker.

Selve showet varede 1,5 time, involverede 65 kunstnere og indeholdt 2,7 millioner liter vand. Vand der flød på gulvet, kom brusende ned fra loftet og som var centreret i dyb pool midt på scenen.

Jeg har svært ved at finde ord, der helt kan beskrive det show, som var så indlevende, at jeg flere gange måtte holde vejret i spænding. Det var ikke historien om perlen fra det dybe vand eller kvinden, der blev bortført af en klovn med sans for drama. Det var de vovede akrobater, der svang tæt under loftet uden sikkerhedsnet, mens de lod sig dumpe ned i den smalle pool fra mere end 35 meters højde.

Det var de syv motorcyklisterne, der kørte maniske rundt i en lukket kugle uden at kollidere.

Det var manden, der hoppede rundt inden i og uden på et roterende hamsterhjul, mens kvinderne på sæderne bag os skreg af spænding og indlevelse. Det var artisterne, der spadserede rundt over hovederne af os, mens de brugte loftet som gulv.

Det var alle de spændende rekvisitter, som skabte dimension i fortællingen om perlen.

Det lod sig mærke, at hjernen bag La Perle også er grundlæggeren til det mere ikoniske Cirque du Soleil – som jeg i øvrigt endnu har til gode at opleve.

Vi sad så tæt på scenen, at vi kunne mærke vandet i ansigtet og Daniels briller måtte tørres af for at kunne se ud af glassene.

La Perle er endnu et af de underholdningstilbud i Dubai, som måske er en smule overdrevent og kan mærkes i budgettet, men det er også et tilbud, som jeg hermed anbefaler til alle, der vil have en oplevelse ud over det sædvanlige.

Måske vi kommer tilbage med gæster under armen og indtil da, så er der stadig meget i Dubai, som vi har i vente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.