Lørdag morgen holder lidt hårdt. Jeg må se mig slået tilbage til start. Det er dælme svært at vælte ud af sengen, når hele soveværelset bare drejer rundt. Heldigvis er Daniel knap så hårdt ramt og kan sagtens varte sin kvinde op med chips, kage, iskaffe og sodavand på sengen.

Thank God!

De der famøse fredagsbrunches, der byder alt hvad hjertet kan begære af lækkerier og kulørte coctails, får mig en kort stund til at glemme, at jeg ikke længere er 20 år. Jomfru Ane Gade er byttet ud med lækre hoteller og Aalborg er byttet ud med Dubai. Men tømmermændene dagen derpå er de samme – desværre.

De sidste par brunches har vi nydt på Palazzo Versace, som jeg varmt kan anbefale, men 2018 skal være året, hvor vi prøver noget nyt. Således blev Restaurant Suq på Four Seasons Resort rammen om årets første fredags brunch. Og udover den overdådige buffet med mad fra hele verdenen, blev der serveret friske østers af smukke kvinder i meget høje hæle.

Men det var kun selskabets to modigste mennesker, der lod sig lokke af perlemagerens indvolde. Og mens vi nød maden og det faktum, at vi var afsted uden børn, så nød vi samtidig tonerne af live saxofon i baggrunden.

Og da restauranten for længst var lukket ned og vi stadig sad og optog pladser som de eneste og sidste gæster tilbage til brunchen, så var det på tide at rejse os. Heldigvis havde baren netop åbnet på tagterrasse og her kunne vi fortsætte snakken over kulørte drinks.

Og med en skyhøj regning fra baren er det intet under, at jeg vidst blev lidt vissen til sidst.

Og her til morgen er jeg bare så lykkelig for, at vi har verdens bedste Alona, der hygger med pigerne, mens forældrene langsomt vågner op til dåd.

Alona – vores frelsers engel og bedste ven. Hele husets hjerte. Og verdens bedste Anna på snart 5 år, der hygger om sin mor, når denne er sengeliggende med ondt i håret.

Hvor jeg dog elsker min familie, vennerne, Alona og det meste af Dubai. Og når hele familien snart er samlet omkring sengen og klokken nærmer sig 13.00, så ved jeg, at det enten er tiden til at sige et sidste farvel eller at stå op.

Jeg vælger det sidste.

God lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.