Dagene er egentlig så trivielle og generelt kedelige. Vi kommer ikke sammen med nogen uden for arbejdet, hvilket for tiden er “ingen”, fordi både Daniel og jeg arbejder hjemmefra. Pigerne er i skole hver dag, så de bliver trods alt socialiseret igennem klassekamerater og lære. Det er ikke fordi, at jeg er ved at få kuk… endnu, men jeg savner da vennerne og kollegaerne. Heldigvis har vi stadig muligheden for at blive luftet lidt og der holder vi os også til de vante omgivelser, når nu vi allerede har et årskort.

I weekenden vendte vi endnu engang tilbage til Legoland. Vandlandet er fortsat lukket ned, men selve Legoland er nu lukket “helt” op igen efter godt 1 års nedlukning. Der er ingen folk i parken, så vi har den stort set for os selv og der er dermed ingen risiko for at skulle gå på kompromis med social afstand.

Alle forlystelser bliver godt sprittet af imellem hver tur og der er spæret pladser af, så der fortsat sikres de mest optimale rammer under selve turen. Det tager lidt tid at vente på, til gengæld er køen overskuelig kort, hvis ikke vi står helt alene og venter på, at “gate keeperen” får nølet sig sammen til åbne lugen for os. De keder sig, medarbejderne. Der er ikke meget at lave i den halvtomme park. Det er til vores fordel… uden tvivl.

Det sender minderne tilbage til min egen barndom. Fårup Sommerland, ved aftenstid, lige inden lukketid. Der var parken også tom og vi kunne prøve Mine Ekspressen igen og igen og igen. Hvis vi råbte ekstra højt, kunne vi vinde en ekstra tur. Det var guld!

I weekenden var det Alona, Daniel, Anna og Emma, der vandt en ekstra omgang i tekopperne. Adam og jeg stod på sidelinjen og heppede. Meget lavmeldt… nærmest lydløst, men vi var der.

Adam er stadig for lille til at prøve noget. Selv på moderens skød. I Dubai er de meget rigide omkring reglerne. De går efter et forsigtigshedprincip, hvor baby og gravide kvinder pakkes ind i vat.

Men snart kan han være med på noderne. Vi venter blot på, at han fylder 1 år og måler 80 cm.

Der er vi heldigvis meget snart og så skal den ikke have for lidt på Duplo-tog og i U-båden.

2 Comments on Legoland-land

    • Mange tak for de pæne ord og fordi du læser med 🙂 Der er ikke altid så meget at skrive hjem om, men det sker da, at lysten til at dele hverdagen kommer over mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.