De sidste 1,5 uge har Emma været hjemsendt fra skolen og været i isolation med hjemmelæring til følge. Jeg har passet mit arbejde og ageret støttelærer samtidig, fordi skolen meddelte, at én fra Emma’s klasse var testet covid-19 positiv. Det var jo lidt uundgåeligt med den store stigning af corona-tilfælde i UAE og resten af verdenen, men vi kom helskindet igennem ugen og krydser fingrer for, at det ikke bliver nødvendigt at hjemmeskole igen.

Nu, hvor Emma endelig er kommet ud af isolation, har det været muligt for os igen at bevæge os lidt uden for døren. En nye metro-linje med endestation i Al Furjan er lige åbnet og med kun 6 minutters gang til hoveddøren, var hele familien i weekenden taget på metro-udflugt.

Alona jublede – Hun ville gerne med os andre ned til Marinaen på aften-gå-tur og restaurantbesøg. Dermed dedikerede hun sin fridag til os og ungerne.

Vi tog metroen fra Al Furjan til Marinaen, hvorfra vi gik turen ned til JBR-stranden og slog os ned på Cheese Cake Factory med udendørs siddepladser. Jeg er blevet lidt corona-parnoid, så jeg foretrækker udendørspladser trods kølige vinter-aftener.

Mens vi ventede på maden, gik vi ned til strandkanten og nød solnedgangen.

Timingen for vores lille udflugt kunne ikke have være bedre, for efter maden var der drone-show til musik over Blue Water som en del af Dubai-shopping-festival i januar.

På tilbagevejen mod metroen, stoppede vi op for at købe is til pigerne og kaffe til de voksne. Adam måtte derimod nøjes med en sut og et lunt tæppe.

Børnene elsker de tyrkiske is-mænd, der altid er en fest at handle med

Jeg elsker vores lidt spontane og aldrig særlig gennemtænkte udflugter som weekend-familieaktiviteter. Det er de bedste af slagsen. Altid hyggelige, berigende og ganske særlige.

Lige nu værdsætter jeg det mere end nogensinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.