Om lidt over en uge vender pigerne tilbage til skolen og Daniel starter op på sit nye job i Abu Dhabi. Det betyder, at vi som familie nyder den sidste del af skolens sommerferie sammen. Jeg er godt nok også lige begyndt på mit nye job ved Generalkonsulatet, men i første omgang er der blot tale om en deltidsstilling, så der er rig mulighed for at hænge ud med den øvrige familie, når arbejdet ikke lige kalder.

Desværre er vi ikke helt så fantasifulde i disse dage. Vi har det med at glemme, at det stadig er pigerne skoleferie og dagen ender blot med en tur i poolen eller en indendørs skattejagt. Ofte er det godt nok til Anna og Emma, der trods alt allerede har haft to måneders sommerferie og 3 ugers ferie i Danmark. Andre dage må vi lidt længere væk fra Dubai Silicon Oasis for at underholde de to søstre, som i virkeligheden ikke kræver så meget.

Den sidste tid har Anna og Emma plaget om at komme ud at køre i tog, så i dag tog vi bilen ned til Dubai Mall, hvorfra vi rejste med metro til Mall of the Emirates. Vi havde heldigvis to metrokort liggende i skuffen, som vi købte da vi besøgte Dubai første gang for 3,5 år siden, så det var egentlig bare et spørgsmål om at komme ud af døren.

Mall of the Emirates fandt vi en italiensk restaurant, hvor vi nød vores frokost inden turen atter gik tilbage til Dubai Mall, hvor bilen stod parkeret.

Det bedste ved en dag som den vi havde i dag, er ikke det faktum, at det var billig underholdning eller, at pigerne nød hvert øjeblik af vores familieudflugt.

Det bedste ved dagens udflugt er, at begge piger lige nu ligger flade på sofaen og glæder sig til sengetid. Udmattede, pyldret, urimelige, men inderst inde lykkelige.

Lige nu føler jeg mig som en god forælder, der har stimuleret børnene til slattenhed. Og det er ellers ikke nogen nem opgave i sommervarmen, skal jeg hilse at sige. Og så glæder jeg mig i øvrigt til at vende tilbage på arbejde i morgen, mens Daniel styrer pigernes legeaftale 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.