IMG_4128

Jeg har været hjemmgående husmor i hele 4 dage og kan nu konkludere, at jeg ikke helt slår til. Jeg savner ungernes vuggestuen og er sikker på, at det samme gælder for både Anna og Emma, der til tider er ved at slå hinanden til plukfisk. Allerede efter første dag var det tydeligt, at der ikke var nok legesager  i lejligheden. Så vores første ekspedition gik til den lokale Centerpoint for at investere i nyt spændende legetøj. Trods den forholdsvise korte afstand var jeg alligevel glad for endelig at komme ind i aircondition.

Anna og Emma hyggede sig derefter med at hive legesager ned fra hylderne, alt i mens moderen løb bagefter dem for at sikre sig, at de ikke tog rulletrapperne på hovedet. Efter os løb medarbejderne for at sætte alt legetøjet tilbage på hylderne igen.

No mam, please let me help you.

Efter knap en time lykkedes det mig at forlade butikken igen med en masse fint legetøj uden at flå tegnebogen fuldstændigt. Hjemme i lejligheden bragte det stor lykke samt en del nye skænderier blandt søstrene.

FullSizeRender (1)
Nyt legetøj til tøserne

Jeg elsker, at børn er så velkomne i Dubai og at folk er yderst hjælpsomme. Jeg er ikke i tvivl om, at mit skandinaviske udseende (det røde hår lader sig ikke skjule) og de to lyshårede charmetrolde hjælper mig godt på vej, men helt generelt er der god plads til børn her. Der er højstole på samtlige restauranter og legeland overalt. Folk er hurtige til at gribe tøsernes hænder når de skal op af rulletrapper, hjælpes ind i en elevator eller bare løftes op i en stol. Annas fine lille hårtot hænger som regel sidst på dagen og Emmas isse skinner af alle de hoved-klap de har modtaget igennem dagen. I følge gammel arabisk overtro giver det tilsyneladende held samt velstand at røre lyshårede. Det betyder, at mænd baner sig vej hen til pigerne for at give dem et lille forsigtig klap på toppen. Heldigvis velsignes tøserne samtidig af folk, der vil dem det godt.

Som en en glad lille hund logrer jeg så snart Daniel kommer hjem fra arbejde. “Luft mig, Luft mig” hører jeg mig selv sige. Og det gør han så. Vi tager ud for at se på boligområder og finder restauranter på vejen. Når solen går ned (Hvilket den gør allerede kl 18.00) så er temperaturen så god, at vi også kan lege udenfor. Jeg ELSKER når familen er samlet og vi kan gøre ting sammen. Her er vi taget ud til Dubai Silicon Oasis.

IMG_4165

Nu har Daniel snart alle nødvendige papirer på plads og en bankkonto. Så nu går der ikke længe, inden vi kan leje os ind i et hus eller lejlighed. Vi er så småt begyndt at besøge Daniels kollegaer for at blive klogere på, hvor vi gerne vil bo. I aften tager vi således en tur ud til JVC for at se på endnu et boligområde. Det er så spændende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.