Temperaturen er hastig stigende og viser efterhånden +40 grader i ørkenstaten. Snart er det slut med alle udendørsaktiviteter og vi må være ekstra kreative for at finde på nye steder at tage hen, når varmen bliver for ulidelig. En sidste pool-party var dog på sin plads – selvom poolen mest af alt sendte tankerne hen på wellness og opvarmet jacuzzi. Det går jo nok ind under kategorien, Dubai-problems.

I de fleste expat-gated-communities er der fælles pool, der deles blandt clusterets beboer. Det har vi også i cluster N/O, Cedre Villas, men vi glemmer faktisk at bruge den. Poolen er ikke overdækket og derfor kan den være svær at bruge i højsommeren, hvor solen er ekstra hård for øjne og isse. Men vi så er det godt, at vi altid har gode venner, der inviterer os over til nedkøling og poolhygge. Denne aften blev det til en MEGA, superduper, awesome famile-pool-party i Springs i egen private pool.

Selv sidst på eftermiddagen, var luften både hed og poolen lun, men selskabet var i top. Hver weekend er som en ferie, hvor solen altid skinner. Vi holder pool-party fordi vi kan.

Vi hygger med vennerne og deler ferieplaner. Vi spiser kold gazpacho og sipper til en kølig hvidvin. På denne måde holder vi kropstemperaturen nede for en kort stund. Og så venter vi tålmodig på, at solen går ned og krydser fingre for, at temperaturen vil falde og fugtigheden ikke bliver for høj.

Jeg er dybt taknemmelig for, at Daniel arbejder i et firma, hvor der er så mange dejlige mennesker, der vil hinanden socialt. Fruerne finder hurtigt sammen og børnene danner nye venskaber. Om lidt rejser alle nordpå for en periode, så det er tid til at sige på gensyn til vennerne.

Vi ses på den anden side af sommeren…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.