Mit hoved er forlængst gået på juleferie og tankerne har den sidste tid været sammen med min familie. Nu har resten af kroppen endelig fået lov til at følge efter. Jeg har hentet min mor og bror i lufthavnen, da de for tredje jul i træk, har valgt at droppe den danske kulde til fordel for ørkenstatens lune vintervejr.

Jeg er meget glad for, at min familie tager den lange rejse for at fejre julen sammen med os. Jeg savner familien meget og det er netop op mod jul, at jeg savner familien mest. Det er ekstra hårdt når venner og kollegaer i denne tid rejser til Danmark for at fejre højtiden, der hvor julen for alvor bringer folket sammen. Men vi finder alligevel tid til en sidste fredagsbrunch sammen med vennerne inden jul. Palazzo Versace er blevet vores nye tilholdsted, fordi det bare er super lækkert.

Det er det hotel, hvor tjenerne går i et med væggene og hvor den store dame synger, mens fulde mennesker vælter rundt på dansegulvet.

Det er også stedet, hvor vi kan få lov at stå model med en falk på armen.

Vi kommer her for den gode stemning, maden, omgivelserne og ikke mindst det gode selskab. Tidligere kollegaer er genforenet og nørder videre med IT, telefoner og nyeste teknologi, mens deres kvinder veksler blikke.

Og efter maden fortsætter hyggen i baren, hvor der er happy hour.

Vi bliver til solen går ned. Og nyder en kaffemartini eller tre inden vi siger farvel og tak.

Og nu hvor dagene inden jul kan tælles på én hånd, så er jeg super glad for, at min allernærmeste familie endnu engang er samlet under et tag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.