Hele otte år skulle der gå, før Daniel og jeg kom afsted til vores første koncert i Dubai. Det var et hold venner fra vores ørken-camping-gruppe, der inviterede os med til en Bryan Adams koncert i Coca Cola Arena tilbage i maj måned. Og da Daniel og jeg har et princip om altid at sige ja til en invitation, hvis kalenderen tillader det, købte vi selvfølgelig koncertbilletterne med det samme.

Før vi fik børn sammen, var vi relativ ofte til koncerter eller festivaller rundt omkring i det danske land. Vores første koncert sammen, var en intimkoncert i Studenterhuset Aalborg, hvor vi hørte Saybia. Siden da har vi været til et hav af koncerter og festivaller.

Vi har hørt alt fra Volbeat og Ramstein til Kylie Minogue og Fatboy Slim. Vi har været til Grøn Koncerter, Smukfest, Nibe festival, Skov- og Thy Rock, hvor vi har danset og festet sammen til den lyse morgen.

Men mest af alt har vi været til et hav af Nephew koncerter sammen. Nephew har altid været “vores” band og mange gode minder vælter ind over mig, når jeg hører “Police Bells & Church Sirens” eller “Hjertestarter” i dag. For det er præcist det, som musik kan… vække følelser. Og life music kan bare noget helt magisk.

Da vi ankom til Coca Cola Arena i går aftes, var vi spændte på, hvordan en koncert egentlig afvikles i de Forenede Arabiske Emirater. Jeg forbinder koncerterne i Danmark med høj musik og alkohol. God stemning og fans i ekstase. Måske det er grunden til, at vi indtil nu har styret uden om koncerterne i Dubai.

Men tiderne har også ændret sig i Dubai. Ret markant faktisk. Og der blev selvfølgelig også serveret alkohol til Bryan Adams koncerten. Vi fik en pilsner og så var humøret ellers højt.

Koncerten meldte udsolgt på rekordtid og 18.000 tilskuer stod klar i går aftes, da Bryan Adams gik på scenen. Jeg undrede mig over, at de fleste pladser faktisk var siddepladser og i øvrigt i den dyre ende. Vi havde købt ståpladser foran scenen (bagerst) og det var her festen fandt sted. Folk dansede, hoppede og gav den gas.

Selv affaldsindsamleren dansede rundt blandt publikum med en sort sæk under koncerten.

Desværre er jeg ikke så høj og jeg endte med at stå bag et fyrtårn af en mand, der dækkede alt udsyn. Heldigvis blev pladsen bedre under koncerten og jeg fik da set Bryan Adams på scenen.

Koncerten begyndte mere end en time forsinket og der var ingen opvarmingsband til at holde folk i den rette stemning. Det var lidt sejt at stå og vente, når vi nu var kommet i god tid for at få en plads lidt frem mod scenen.

Men selve koncerten var en fed oplevelse og nu holder vi øje med fremtidens koncerter i Dubai og Abu Dhabi. Efter 8 års pause er vi tilbage på sporet og så er der kun én vej frem. Vi skal afsted til flere koncerter. Og måske vi er så heldige at få fat i en billet til Ed Sheeran, når han gæster Dubai næste år.

Men foreløbigt vender vi tilbage til Coca Cola Arena i januar næste år, når vi endnu engang skal grine sammen med Michael Mcintyre. For vi er vilde med standup og Mcintyre, så de billetter er naturligvis i hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.