Sæby er en fantastisk dejlig og hyggelig by i Nordjylland, nord for Aalborg. Flere gange, inden vi flyttede til Dubai, har jeg forsigtigt foreslået Daniel, at vi skulle flytte til Sæby, men det er aldrig lykkedes mig at få ham overbevist og jeg har heller aldrig insisteret særlig hårdt. Jeg nyder vores ture til Sæby, hvor Daniel har familie og tøserne besøger fætrene Julius og Valdemar, men for os er Sæby nok gået hen og blevet en ferieby.

Det er super ærgerligt, at Daniel ikke er her i Danmark sammen med os og det sætter lidt en dæmper på glæden, at vi stadig ikke ved, om han kommer, når det er hans tur til at få ferie. Derfor besluttede vi os for at tage afsted til Sæby uden Daniel, så familien også kunne nå at få lidt glæde af os, inden vi rejser tilbage til Dubai.

Vi bookede os således ind på Syvsten Kro på et 3 dages motelophold blot 5 km fra Sæby. Og lad mig blot slå fast, at Syvsten Kro/Motel bestemt ikke kan måles med hotellerne i Dubai (eller et hvilket som helst andet hotel, jeg har overnattet på tidligere). Det blev ikke et luksus-ophold og jeg tror ikke engang, at motellet har nogle stjerner at prale med. Der var fælles badeværelse på gangen og vinduerne var piv-utætte, så larmen fra gaden om natten gik direkte ind i værelset, men det er slet ikke så vigtigt for os. Vi skulle blot bruge nogle senge at sove i og lidt morgenmad til at begynde dagen på. Det absolut bedste ved Syvsten Kro var, at kusine Ebba fra Viborg ligeledes havde booket sig ind på motellet sammen med sine forældre.

Således fulgte 4 dejlige dage i Sæby sammen med familien på Daniel’s side, til stor glæde for fætre og kusiner i aldererne 0-5 år. Og fordi vejret i år er så fantastisk, blev der leget uden for det meste af tiden både ved vandet, i haven og på legepladsen.

Det var ikke blot ungerne, der nød hinandens selvskab, der var i lige så høj grad forældrene og bedsteforældrene, der fik samlet op på stort og småt.

Sæby er en dejlig by og det kan godt være, at Daniel ikke er klar på at flytte til den lille fiskeby, men han er bestemt ikke afvisende over for idéen med et sommerhus et sted i Nordjylland – og måske der et sted i Sæby ligger et sommerhus og venter på os.

Det må tiden vise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.