Ferien tog lidt en drejning, da Daniel vendte alene tilbage til hverdagen i Dubai. Det var som om en del af ferien afsluttet i det øjeblik, jeg kørte Daniel afsted mod Aalborg Lufthavn. Nu var tøserne og jeg på egen hånd og de næste 3 uger tilbragte vi på Bed and Breakfast 1 km uden for Nors i Thy.

Pigerne var glade for at bo så tæt på mormor og Bjarne, at de hverdag kunne svinge forbi og tyrannisere de “gamle”. Vi boede på en mindre gård, der blev brugt som ekstra plads for slagteriet i Thisted. Vi så dog ingen svin i de efterfølgende uger, men gårdhunden Max blev hurtigt pigernes favorit.

Nu hvor Daniel var rejst hjem, blev der tid til at besøge nogle af de venner og familiemedlemmer, som vi desværre ikke fik afsat tid til tidligere på ferien. Blandt andet kom vi forbi gården i Lønnerup, hvor min moster Inger-Lis inviterede på aftensmad og kælekillinger.

Annas højeste ønske er nu en kat.

Where are we going today, moar?!

Anna og Emma skulle underholdes for at holde hjemveen og savnet til daddy i skak, men det danske sommevejr overlod ikke meget til fantasien. Men det blev da til et par ture i …

Vigsø Badeland…

Jesperhus Blomsterpark…

Vi var også en tur forbi bunkermuseet i Hanstholm…

Og en tur forbi Vesterhavet…

Aalborg Universitet for at ønske onkel Steffen tillykke med en vel overstået speciale eksamen og en ny titel som cand.mag i Historie og Engelsk.

Vi var sammen med gamle venner og Anna fik også nye venskaber med mormors nabopige, men det bedste i verden var dog alligevel at skype med far om eftermiddagen.

Og endelig kom tiden, hvor kufferterne (med meget besvær) endelig skulle lukkes og de sidste timer inden hjemrejse kunne tælles.

Flittige Anna lavede en “What’s next” liste, så vi hele tiden kunne se fremgang i de ellers meget lange timer.

Og selvom afskeden med mormor var tårevældende, så nød pigerne alligevel endelig at sidde i flyvemaskinen, klar på at gense farmand, Alona og Bagel efter 7 ugers sommerferie i Danmark.

Og heldigvis nåede vi hjem i rette tid til Daniels fødselsdag.

Med hjemmebragte romkugler fra bageren i Brovst.

Lykken er allerstørst når familien er samlet og der er romkugler på bordet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.