Bloggen har været forsømt de sidste par måneder… rigtig meget har været forsømt. Jeg har forsømt mig selv og min familie. Arbejdet har taget alt min energi det sidste halve år. For meget tid har været brugt foran computeren. Som i alt alt for meget tid. Mit arbejde har fyldt hele hverdagen, de fleste aftener og samtlige af mine drømme. Ferien var hårdt tiltrængt i år. Men tre uger går hurtigt.

Alt alt for hurtigt, hvis du spørger mig.

Sommerferien blev, præcist lige som sidste år, udsat 10 dage, fordi Daniel og jeg fik en omgang corona lige inden afrejse. Vi blev således dobbelt verdensmestre i “dårlig timing” – En titel vi helst ville have været foruden.

Vi var derfor også dobbelte så klar på ferie og rekreation i vores andet hjem, da vi endelig satte kursen mod Danmark.

Heldigvis lejer vi ikke sommerhuset ud, så det står altid klar til at modtage os. Der var heller ikke nogen barnedåb, der skulle flyttes og arrangeres i år. Men corona’en kom alligevel ret ubelejligt, da en stor del af familien naturligt, var ude at rejse, da vi endelig ramte den danske jord.

Hvor ville jeg dog ønske, at resten af verden snart ville acceptere, at covid er kommet for at blive.

Det var befriende at lande i Danmark. At indsnuse den friske luft og kolde brise. At smide mundbindet i skraldespanden for en stund og bare være tilstede.

Sommerhuset ved østkysten er vores danske base. Det er vores rigtige hjem. Jeg bliver aldrig træt af duften af træværk, hyggen og de lange gåture i området. Havnen, stranden, skoven og isboderne. Det er ultimativt, det bedste sted at være.

Jeg kunne nemt tilbringe hele min ferie i sommerhuset og elsker at byde velkommen til kaos og kreativitet.

Men vi kører gerne efter det gode selskab, når vi besøger venner og familie mod nord, syd og vest.

Vores børn er beriget med et hav af jævnaldrende fætre og kusiner. Og der kommer til stadighed flere til år efter år. I år er det blevet til en ny lille fætter og kusine, som vi har glædet os sådan til at se.

Jeg ville ønske, at vi havde mulighed for at se dem alle lidt oftere. Især de mindste poder, der vokser lige så hurtigt som ukrudt.

Alle bedsteforældre, tanter og onkler er mindst lige så savnet. Og det fylder så meget, at de fylder så lidt i hverdagen, at det godt i hjertet.

Efter knap 7 år i Dubai, har vi stadig meget at lære omkring afholdelse af ferie i Danmark. Vi er ikke så gode til at planlægge hviledage, fordi vi gerne vil nå det hele og se så mange folk som muligt. Vi kan mærke på børnene, at det sommetider er for meget.

I år har vi benhårdt prioriteret familien og kun få venner. Næste gang bliver vi forhåbenligt endnu bedre til at planlægge dagene. Så vi i højere grad kan kombinere vores planlagte udflugter i selskab med venner og familie.

Igen i år var vi til middelaldre dage ved Voergaard slot, denne gang sammen med min mor, Bjarne og lillebror Martin. Det var herligt og vejret kunne ikke have været bedre.

Et af sommerens højdepunkter i år, var desuden Cirkus Summarum 2022 i Århus. Vi har aldrig været afsted før, men det bliver bestemt ikke sidste gang, at vi tager afsted. Motor Mille var i topform og Onkel Reje var intet mindre end hyldende morsom.

Det var så befriende politisk ukorrekt og grænseoverskridende sjovt. Det var underholdning i topklasse, ucensureret og udfordrende. Det var en belønning til pigerne, fordi de sådan har øvet deres danske sprog det sidste år og er blevet markant bedre til at udtrykke sig på modersmålet.

Ramasjang er blevet en del af den faste TV pakke og de danske lektier herhjemme i Dubai.

Emma er blevet mega fan af den seje Motor Mille. Hun er den moderne Pippi Langstrømpe, som pigerne kan spejle sig i.

Forhåbenligt holder de interessen for Motor Mille og de andre karakter indtil næste år. Så kan vi passende kombinerer Cirkus Summarum med et besøg ved Christine.

Christine fik nemlig sin helt egen lejlighed i Århus denne sommer. Hun blev optaget på studiet og er nu officielt flyttet for sig selv. Det er for vildt. Jeg har svært ved at begribe, at hun nu er sådan rigtig voksen.

Desværre er det ikke kun børnene, der bliver ældre. Vi bliver alle ældre og det er som om, at tiden går hurtigere, jo ældre vi bliver.

Ferien fik desværre alt for hurtigt en ende. Tre uger er slet ikke nok til at indhente alt det forsømte.

Det var tungt at flyve tilbage til Dubai, sommerheden og sandstorm. Første dag på jobbet var hård, men jeg er nu mere bevidst om arbejdspresset og mit mentale helbred. Jeg forsøger, at holde mig til mine timer. Ikke mere overarbejde… det er ikke det værd. Måske der så også, kan bliver overskud til flere blogindlæg og familietid.

Nu tænker jeg tilbage på en herlig sommer i Danmark.

Jeg håber sådan, at vi kan komme tilbage til sommerhuset igen til december, hvor vi planlægger at holde jul og nytår, hvis arbejdet altså tillader det.

Børnene har en uges sommerferie tilbage inden skolestart. Vi skal have købt nye uniformer og opdateret skoletaskerne.

Og så skal vi ellers bare overleve sommeren, indtil det igen bliver vinter med tæske lækkert vejr. Det glæder vi os til.

God sensommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.