Vi elsker weekend og familetid. Der er faktisk slet ikke noget bedre end familehygge, hvis du spørger mig. Og jeg håber så indeligt, mine børn engang vil se tilbage på en barndom, hvor de husker, at vi brugte masser af tid sammen som familie… selvom de engangimellem brokker sig lidt i øjeblikket.

Det har været en af de der weekender, hvor vi har brugt max tid sammen. I går var vi alle forbi Expo 2020, hvor menuen på den danske stand, stod på stegt flæsk og persillesovs. I aften tager vi op på plænen for enden af vejen, hvor Nakheel har inviteret til film under stjernerne med popkorn og sodavand.

Derfor synes vi også, at det var helt på sin plads, at tilmelde os Spinneys Family Run i dag, hvor løbet blev afholdt i Al Furjan. Det er første gang vi deltager, men jeg kan allerede nu afsløre, at det ikke bliver den sidste.

Tilmeldingen kostede kun 25 AED pr. mand (børn under 3 var gratis) og med i prisen var løbetrøjer, 20 AED’s voucher til Spinneys, gratis morgenmad, diplom og medaljer til alle der gennemførte. Desuden var der Red Bull til de voksne.

Vi havde tilmeldt os 2,5 km ruten, som de fleste andre med mindre børn. Og pigerne klarede det bare så flot. De løb hele vejen sammen med Daniel og gjorde kun et meget kort stop ved en vandstation halvvejs på ruten.

Emma var helt på toppen og Daniel måtte sætte i spurt inden mållinjen for ikke at blive slået af sin yngste datter.

Anna var mindre begejstret over tempoet, men fulgte trods alt med. For alternativet var at vente på mig. Jeg var nemlig slet ikke i lige så god form.

Skammeligt må jeg indrømme, at det var nødvendigt for mig at holde flere pauser undervejs med korte spadsereture.

Jeg kom derfor i mål adskillige minutter efter resten af familien. Jeg formåede ikke at holde tempoet og måtte løbe med telefonen i hånden hele vejen, da Daniel var stukket afsted med Adam og klapvognen.

Efter løbet blev der serveret morgenmad og uddelt frugt.

Da vi havde fået pusten gik vi ind i Spinneys, hvor pigerne fik lov til at bruge deres voucher på lige det de ville. Og mens Anna gik efter kvantitet, så var Emma mere til kvalitet.

Jeg har ikke været inde og tjekke min tid på hjemmesiden endnu, men kan allerede nu konstatere, at den var for dårlig. Målet må være, at kunne følge med familien næste gang vi tilmelder os Spinneys-løbet søndag d. 3. april, hvor løbet vender tilbage til Al Furjan.

Lige nu er jeg meget tilfreds med at bo i Al Furjan, trods byggestøj og jordrystelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.