IMG_6093

Efter mere end to ugers ferielukning er ungerne endnu engang sendt afsted i nursery. De glædede sig til atter at drage afsted til det farverige univers og mor her glædede sig til endnu engang at kunne fylde lungerne med frisk luft og ro. Jeg indrømmer det ikke gerne, men nøj hvor kan de to piger sætte gang i biksen herhjemme, når farmand er taget afsted på arbejde. Så er det godt, at vi nu har verdens bedste Alona til at give en kærlig hånd med husmor-jobbet. De sidste to uger har været lærerige, frustrerende og underholdende. Vi har brugt tiden med venner og godt selskab. Det har givet nye unikke oplevelser for både mor og børn – som vi vil gemme i vores mindekartotek.

Vi mødtes med Sanne og Rebecca ved Little Explorers i Mirdif Citycenter. Ungerne var helt vilde med aktiviteterne, der passede perfekt til deres alder. Der blev plasket med vand og klatret. Der blev udforsket og balanceret. Der blev grint og grædt. Jeg bliver meget glad og varm om hjertet når ungerne leger så godt sammen med andre børn. Becca er Annas nye idol – for hun er sej og modig. Hvor Anna er tøvende og tilbageholdende, så er Becca fremme i skoene og nysgerrig – det hitter. Og mens ungerne undersøgte faciliteterne, så kunne de to mødre sammen få styr på verdenssituationen.

IMG_5740

 

IMG_5763

IMG_5747

En kop kaffe og kage senere var ungerne så trætte, at det var tid til en velfortjent middagslur. I bilen på vej hjem til villaen har Anna en sidste bekendtgørelse, inden hun lader sig falde hen i drømmeland.

Mor, jeg er så syg!

Øv Anna, har du ondt nogen steder?

Nej mor, det er hårdt at lege med Becca!

Mor her smilede lidt for sig selv, mens jeg kørte en omvej hjem – måske eller måske ikke med vilje.

IMG_5768

Nogle dage senere tog vi endnu engang på udflugt. Denne formiddag gik turen til Sharjah, hvor vi skulle en smut forbi et Aquarium. Vi var inviteret af Louise, Louise og lille Astrid, der havde både tid og lyst til at bruge en dag sammen med os. Vi havde medbragt vores egne madpakker og ungerne glædede sig sådan til at se fisk. Jeg har hørt meget om det mørke og dystre Sharjah, men opdagede aldrig, at vi havde forladt skønne Dubai. Sharjah Aquarium var stort og flot med mange forskellige undersøiske dyr. Der var gjort meget ud af udstillingen og fiskene var farveinddelt, hvilket sandsynligvis kunne få enhver med OCD til at klappe i hænderne. Ungerne var begejstrede omend en smule sultne. Madpakkerne blev således nydt på bedste vis i cafeteriet med en kop kaffe i hænderne.

IMG_6097

IMG_5972

IMG_5983

IMG_5988

Anna var desværre lidt ked af, at far ikke kunne opleve fiskene sammen med os andre – så vi måtte købt et fint billede med hjem til ham, som Anna med stolthed kunne vise frem. Det var en dejlig dag, der afsluttede på bedste vis om aftenen med flere venner og mere leg. Ih, hvor ville det være dejligt med ferie hver dag.

IMG_6014

Efter et par dage i “stilhed” derhjemme synes moren, at det var på tide med lidt aktivitet for ungerne igen. Der var en masse krudt, der trængte til at blive skudt af. Det klarede vi i det lokale Community Center i Dubai Silicon Oasis, hvor der ligger et lille legeland. Det var så stort et hit, at vi var nødt til at tage afsted igen et par dage senere – og denne gang tog vi Alona med os. For ca. 45 kr/pr. barn købte vi en times sjov i Kids Jungle. Vi kommer helt sikkert igen og Anna vil have Becca med!

IMG_6012

IMG_6086

Den sidste weekend i ungernes Spring Break brugte vi udendørs på det Rype Marked, som vi efterhånden er blevet store fans af. Vi går sommerperioden i møde og temperaturen stiger heftigt.  Om en uge går turen til Danmark og vi er først tilbage igen til maj, hvor det efterhånden er blevet så varmt i Dubai, at det bliver svært at være uden for i løbet af dagen. Som familie, nød vi derfor en sidste formiddag i skyggen af et palmetræ.

IMG_6030

IMG_6041

IMG_6055

Jeg glæder mig meget til at komme hjem til Danmark – jeg savner familien og jeg savner vennerne. Vi har allerede meget på programmet og weekenderne er booket med konfirmation, barnedåb samt 60 års fødselsdag. Jeg kan slet ikke vente 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.