krammebamse

Jeg synes selv, at jeg er total awesome til mange ting. Blandt andet er jeg mester i at liste mig uden om madlavningen, prutte om prisen og lave gode aftaler til fælles fordele. Men at melde mine to tøser ud af vuggestuen helt upåvirket – det kan jeg sgu ikke. Øv, for en tudekiks jeg lige slugte der. Det endte med, at det var manden, der måtte overtage tasteturet og trykke på udmeldingsknapperne, da mor her ikke kunne klare mosten. Buhuu!!

Selvom jeg glæder mig til mine nye omgivelser i Dubai, så er jeg alligevel ved at tisse i bukserne, når jeg tænker på alt det, jeg må vinke farvel til i mit smørhul. Det gjorde bestemt ikke situationen et hak bedre, da lille-prinsessen måtte en tur forbi ørelægen for at få lagt dræn i begge øre. Efter narkosen mødte Emma sin nye kramme-ven, Thea. En Isbjørnebamse som vi byder velkommen i vores midte. Hos os er der altid hjerterum til endnu en isbjørn og så undlader vi at fortælle Thea, at hun snart er på vej ned til ørkenen.

Heldigvis har vi nu fået en helt ny pige, der i nat sov igennem uden at vågne én eneste gang og i morges var det en glad Emma, der bød os velkommen på værelset.

Nu spekulerer jeg over, hvordan lægeteamet er i Dubai. Jeg er sikker på at lægerne, ørelægerne og øvrige specialister er dygtige, men jeg er nu glad for, at vi har styr på ørene inden vi drager af sted. Og så krydser jeg fingre for, at Emmas dræn ikke falder ud før tid og at historien får en lykkelig slutning.

2 Comments on Tudeprinsesserne

  1. Uha kan godt forstå blandingen af frygt og spænding! Godt at i har fået en glad pige igen. Ellers ville flyveturen også være blevet et helvede. ……. det bliver en vild oplevelse det hele!!!

    • Ja, pigen er lige så glad som forældrene nu. Jeg er sikker på, at flyveturen nok skal blive en udfordring, så det er godt, at der nu også er styr på ørene 🙂 Jeg glæder mig SÅ meget!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.