Jeg vil mene, at jeg har et godt netværk, fordi jeg elsker at møde nye mennesker og interesserer mig for min omverden. Derfor meldte jeg mig i juni 2011 ind i Junior Chamber International (JCI) Aalborghus. Straks derefter blev jeg valgt ind i bestyrelsen og to år senere blev jeg valgt som lokalformand i JCI Aalborghus. Jeg har involveret mig, engageret mig og taget ansvar. Det har været nogle dejlige år, hvor jeg har fået de bedste venskaber. Med JCI-afdelinger i hele verdenen var det naturligt for mig at undersøge JCI Dubai lidt nærmere. Desværre viser det sig, at netop denne afdeling er nedlagt. Øv bøv bussemand! Så nu er det på tide at søge nyt netværk. Bum, bum…

Heldigvis viser det sig at være meget nemmere end frygtet. Da jeg laaaaaangt om længe turde tale højt om vores planer (efter 6 mdr.) blev jeg generelt mødt af nysgerrighed fra mine omgivelser. Mange i min omgangskreds blandt venner, bekendte og hos frisøren kender tilsyneladende til folk, der enten bor i Dubai eller har boet i Dubai. Jøsses jeg har modtaget mange telefonopringninger, SMS’er, facebook-beskeder og brevduer fra venner, der har tilbudt at hjælpe med kontakter. Jeg ligger nu inde med flere mailadresser og telefonnumre på folk i Dubai, der skal kontaktes. Hvor er det overvældende, at jeg kender så mange mennesker, der gerne vil hjælpe. Tak for det!

I don’t like it, I love it!

En god overraskelse var det, da der i vuggestuen lå en lap papir fra en forælder med tilbud om at mødes til en kop kaffe og snak om det at bo i Dubai med små børn. JA TAK! Så nu har jeg en date i den kommende weekend og jeg glæder mig til at høre fra én, der selv tog springet med sine to børn på henholdsvis 2 år og 4 år. Netværk findes alle steder 🙂

Og så findes der derudover et hav af facebookgrupper og sider for udlandsdanskere. Den bedste er uden tvivl ”Danskere i Dubai”, der giver svar på rigtig mange spørgsmål. I denne gruppe har jeg på magisk vis formået at involvere mig i en nyetableret mødregruppe med jævnaldrende børn. Med officielt opstart på gruppen d. 4. oktober er det jo helt perfek timing. Nu, hvor jeg skal forlade 2 dejlige mødregrupper i Klarup, kan jeg se frem til en ny i Dubai. Total selv-fed og euforisk var jeg – Nu netværker jeg fisme!!

For en lille uges tid siden modtager jeg så en facebook-besked fra en kvinde, der introducerer sig som hustru til én af Daniels kommende kollegaer i Dubai??? Hun skriver, at alle Daniels kollegaers hustruer har en lukket facebookgruppe, hvor kvinderne netværker og mødes. Jeg blev hermed inviteret ind i gruppen og budt pænt velkommen. Hold da helt op – det går jo strygende allerede og jeg er endnu ikke lettet med flyet.

Google is your friend.

Jeg har søgt på internettet efter netværk, der ligner Junior Chamber International (JCI) i Dubai og har fundet frem til ”Danish Business Women in Dubai”. Et netværk, jeg har fået anbefalet af flere venner og bekendte. Det glæder jeg mig også til at udforske i den kommende fremtid. Weee, det bliver godt 🙂

Jeg er slet, slet ikke i tvivl om, at jeg nok skal få tiden til at gå i Dubai og med tiden også finde et job. Det kan godt være, at jeg efterlader et job, venner og familie i Danmark, men det trøster mig at vide, at der allerede venter nye bekendtskaber i horisonten. Og så glæder jeg mig allerede vanvittig meget til at få besøg af venner og familie fra Danmark.

Kom frisk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.