pakkedag

Efter vores bryllup 10/11-12 har vi ikke fejret årsdag – nu fejrer vi bryllupsdag. Alligevel har denne weekend været helt speciel for mig. Det er nu 7 år siden jeg første gang mødte Daniel midt i Aalborg Centrum. Hvis han, den dag vi sad med en varm kop kaffe i hånden på en bænk i Jomfru Ane Park, havde meddelt mig, at vi om præcis 7 år ville være gift, have tilsammen 3 skønne piger, villa, to biler og en hund – og i gang med at pakke vores liv ned i kasser med kurs mod Dubai, så havde jeg nok alligevel tænkt mit.

Okay, A man with a plan!

Denne weekend har vi ryddet ud, ryddet op og pakket ned med stor hjælp fra venner og familie. I næste weekend ankommer den 20 fods container til vores hjem, der skal fragte alt vores gods til Dubai. Det betyder, at der skal ryddes hårdt ud af vores sager. Et stort læs blev kørt på genbrugsstationen, en del er sat til salg, meget er pakket og resten til opmagasinering. Min mor, der elsker loppemarkeder og gode fund, vil elske en tur forbi vores rodekasser. Nu må vi se om hun får chancen 😉 Med 70 meter bobleplads krydser jeg fingre for, at de fleste genstande overlever turen på søen.

Det var også denne søndag, hvor jeg blev budt på kaffe hos Mette, der selv har boet i Dubai med mand og to børn. Det var så befriende at høre hendes historie. Jeg fik mange gode råd angående børnepasning og boligområder. Som så mange andre jeg har talt med, der tidligere har boet i Dubai, var hun lidt misundelig over vores beslutning. Hun længtes efter området, kulturen og ikke mindst klimaet.

Nu glæder jeg mig endnu mere til afrejse. Og vil nu nyde den sidste uge i vores dejlige villa på Flagspættevej 4 i Klarup.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.