Børn

Jeg har jorden lækreste unger og her er beviset 🙂

Pigerne er lige blevet fotograferet i vuggestuen og som stolt mor er jeg simpelthen nødt til at vise resultatet frem. Det var nogle super fine billeder, som vi kunne hente ned fra hjemmesiden og det var meget svært at vælge. Da Anna (2 år) og jeg ser billederne igennem på computeren, har vi samtidig fornøjelsen af at se de fine billeder af vennerne fra vuggestuen. Jeg kan endnu ikke alle navnene på børnene, men det kan Anna! Hun jublede navnene, mens vi bladrede igennem billederne. Da vi kom til gruppebilledet, blev alle navnene endnu engang listet (inkl. ynglings pædagogerne). Og det var her, at jeg fik en lille klump i maven og lidt ondt bag øjnene, da det gik op for mig, at Anna og Emma snart har sidste dag i vuggestuen.

Snart skal de sige endeligt farvel til de faste rammer med vuggestuen, kammeraterne og ikke mindst de vidunderlige pædagoger. Jeg ved, at børn er gode til at omstille sig og at sproget ikke har den store betydning i den alder. Jeg har set børn fra hele verden lege sammen på campingpladsernes legepladser uden store udfordringer. Alligevel føler jeg en smule dårlige samvittighed, når jeg ser de små rollinger uddele kys og knus til kammeraterne i vuggestuen.

Nuvel, jeg GLÆDER mig til mit udlandseventyr og priser mig lykkelig over, at jeg har to dejlige nysgerrige børn, som jeg kan berige med en masse kulturelle oplevelser i Dubai. Som mor vil jeg gøre ALT for at give dem den bedste start på en ny tilværelse med nye rutiner. De skal helt sikkert i en god daginstitution i Dubai, hvor de kan få lov til at stifte nye venskaber og blive en del af den kultur som findes i Dubai. Jeg kan endvidere tilbyde mine børn endnu mere opmærksomhed og kvalitetstid når vi flytter.

Og DET glæder jeg mig max til!

Nu vil jeg udtænke en rigtig god afskedsgave til vuggestuen, som tak for en dejlig tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.