container

Det har været en hård morgen, nat og aften. Det har været nogle hårde dage – en hård uge. Men nu er containeren pakket og sendt af sted mod Dubai. Huset er tømt for møbler, nips og alle minder er forsigtigt pakket ind i bobleplast. Tilbage står kun et overflødighedshorn af skrald og ting til genbrug. Ungerne har hen over weekenden haft helle. Uvidende om alt den forandring, der venter dem, sidder de trygt sammen med farmor og farfar i Viborg. Som forældre vurderede vi, at det var en god idé, at de blev skånet for oplevelsen af at se deres hjem forsvinde ind i en container. Det går nu op for mig, sådan for alvor, at tiden er en knap ressource og det giver kriller i maven. Jeg GLÆDER mig, men er også skræmt fra vid og sans. Hvilken tilværelse venter mon på os i Dubai?

Sidste arbejdsdag nærmer sig og der er nu kun 3 arbejdsdage tilbage. Jeg har fået sagt farvel til alle mine dejlige kollegaer efter en brag af en bytur i fredags – med Aalborg Gummivarefabrik til oktoberfest. Stemningen var god og der blev danset derudaf! En aften, som jeg ville ønske aldrig fik ende. Klokken 1.00 var jeg alligevel så rundtosset og vissen, at jeg længdes efter min seng. Dagen derpå følte jeg mig som verdens heldigste kvinde med en mand, der trods pakkestress vartede mig op med kold cola og chips. For første gang i meget lang tid fik jeg lov at sove længe. Noget jeg senere ville ønske, at jeg ikke havde gjort – da nedpakningen af et helt hus tilsyneladende tager meget lang tid, når alt skal wrappes i bølgepap og bobleplast. Gudskelov har vi en masse skønne venner og familie, der hele weekenden har knoklet for at hjælpe os med at pakke containeren. Det var ikke gået uden jer!

    

På torsdag overdrager vi husets nøgler til de nye ejere og vi må sige farvel til det hus, som vi troede var vores fremtid. Nu venter en anden fremtid, som vi ikke havde set komme. Det bliver trist og jeg må kæmpe for at holde tårerne tilbage, når vi forladder smørhullet. Jeg ved, at der findes et andet drømmehus derude, der passer min familie helt perfekt, men først har vi et eventyr, der skal opleves.

Indtil da har vi søgt ly i et lækkert sommerhus ved Klim Strand – dejligt med veninder, der står klar til at hjælpe, når behovet melder sig. Tak Anja, fordi du er dig og tak for kage 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.